Armstrong
Armstrong

TV-kjendis banket opp av avdød ektemannen – måtte operere ansiktet

Tragisk hendelse i amerikansk reality.

Det amerikanske ekteparet Taylor og Russell Armstrong har kranglet og kjeftet for åpent kamera i realityserien «Real Housewives of Beverly Hills».

Tidligere denne uken kom nyheten om at Russell hadde valgt å avslutte sitt eget liv, etter at Taylor ba om skilsmisse tidligere i sommer.

Måtte på sykehus

Nå lekker det ut informasjon om stygge scener fra ekteskapet.

Ifølge kjendisnettstedet TMZ.com, som var de første som meldte Michael Jacksons død for to år siden, ble Taylor så kraftig banket opp av sin nå avdøde ektemann at hun måtte opereres.

– Like før innspillingen av sesong to av «Real Housewives of Beverly Hills» ble Taylor banket opp så kraftig og slått så hardt i ansiktet at hun brakk ben i ansiktet.

Har liten datter sammen

Kilden til nettstedet sier at det finnes bilder av skadene, og at de er fryktelige.

Realityhustruen ble innlagt på sykehus som følge av mishandlingen, men prøvde å holde skaden hemmelig. Taylor var etter sigende så ille tilredt at hun ikke kunne vise ansiktet, men var samtidig redd for at hun skulle bli sagt opp fra serien fordi hun uteble fra innspillingen.

Taylor og hennes nå avdøde eksektemann har en datter på fem år sammen.

Kranglet på TV

Sesong to av serien hadde planlagt premiere den 5. september.

– Jeg vet at det kommer til å bli vanskelig for meg å se på mye av det. Dette året har vært en følelsesmessig berg-og-dal-bane. Og en ting er å gå igjennom det, noe helt annet er å se det på TV, mens man vet at millioner av andre mennesker også ser på. Det kommer til å bli tøft, uttalte Taylor Armstrong til E! Online for to uker siden.