Cecilie Skog001 (Foto: Christine Heim)
Cecilie Skog001 (Foto: Christine Heim)

Nå blir Cecilie Skog TV 2-programleder

Skal lede storsatsingen «Toppen av Norge».

Eventyrer og tidligere «Skal vi danse»-deltaker Cecilie Skog skal lede det nye TV 2-programmet «Toppen av Norge».

– Det er veldig spennende å ta fatt på jobb som programleder, det er en ny rolle for meg med mange utfordringer, uttaler en spent Cecilie Skog til «God kveld Norge».

Drar på tur

I programmet skal helt vanlige mennesker, med ulik motivasjon for å dra på tur. Det kan være helseårsaker, tøff fortid eller at de aldri har vært på ordentlig tur før.

– Deltakerne er veldig forskjellige mennesker med ulike forutsetninger før de la ut på tur sammen. Det er utrolig fint å se på hvordan de samarbeider og utfyller hverandre når de møter utfordringer på veien. Jeg er ofte på tur og har drevet med guiding, derfor er jeg vant til å være på tur med ulike typer mennesker som jeg gjerne ikke kjenner fra før av. Men det er uvant å ha et kamerateam med seg på tur, sier Skog videre.

Les også: Nå blir Cecilie Skog klesdesigner

– Trist hver gang en må reise

Deltakerne må jobbe sammen for å komme til toppen av Norge. I hvert program vil det være en duell, der en deltaker blir sendt hjem. Vinneren vinner en fantastisk opplevelse.

– Deltakerne er fantastiske og så lett å bli glad i. Det er veldig trist hver gang en deltaker må reise hjem, mener den nybakte TV 2-programlederen.

Det skal lages totalt 11 programmer, som skal sendes fra tidlig i 2012.

Les også:– Jeg fikk sjokk da jeg tok av meg klærne