james (Foto: Lionel Hahn, © LH)
james (Foto: Lionel Hahn, © LH)

Nå er Kat Von D og Jesse James sammen igjen

Skandaleparet avbrøt bryllupet i juli.

I juli bekreftet TV-stjernene Kat Von D og Jesse James at forholdet var over, og at bryllupet var avlyst, men gammel kjærlighet ruster ikke.

Fant lykken igjen

Nå kan det se ut til at paret har funnet tilbake til hverandre igjen, etter at Jesse James la ut bilder av paret i het omfavnelse på sin Twitter torsdag.

I samme melding har han skrevet «para siempre», som betyr «for alltid». Kat Von D har også blitt observert med forlovelsesringen på fingeren igjen.

(Artikkelen fortsetter under bildet).

jessej
jessej

Avbrøt sommerbryllup

Romansen mellom TV-stjernene, som begynte å date i fjor sommer, har vært alt annet enn rosenrødt. Ryktene ville lenge ha det til at sommerbryllupet som de hadde planlagt siden januar var avlyst.

De gikk ut og avkreftet ryktene i juni, men få uker etter ble det kjent at bryllupet var avlyst likevel.

Paret bekreftet bruddet selv.

– Jeg er knust fordi jeg elsker henne virkelig. Distansen mellom oss var rett og slett for stor, sa Jesse James den gang til People.com.

Kat lever i Los Angeles der hun spiller inn reality-showet sitt LA Ink. James bor like utenfor Austin, der han bor sammen med barna Chandler (16), Jesse (14) og Sunny (7).

– Jeg elsker henne

BEST: Sandra Bullock fikk Oscar for beste kvinnelige hovedrollei filmen  «The Blind Side».
BEST: Sandra Bullock fikk Oscar for beste kvinnelige hovedrollei filmen «The Blind Side».
Torsdag uttalte James seg til magasinet People, og fortalte at hans lidenskap for Kat gjorde det umulig å være borte fra henne.

– Noen ganger får du bare én sjanse i livet. Det var opp til meg å få opp øynene og se det. Den jenta er min sjanse. Jeg kommer aldri til å slutte å kjempe for henne for å vise hvor mye hun betyr for meg, og at jeg elsker henne, sier han til magasinet.

Var utro mot ekskona

Jesse James var tidligere gift med Hollywood-skuespilleren Sandra Bullock, men ekteskapet gikk i oppløsning etter at flere kvinner hevdet i media at han hadde vært utro med dem.

Etter utroskapryktene skal Jesse selv skal ha innrømmet at han fortjener all elendighet etter sin dårlige vurderingsevne.

Les også: Eksen gir ut bok om utroskapsskandalen