Elskekåss
Elskekåss

Else Kåss Furuseth tror på mindre nakenhet i Nydalen

– Lurer på om vi skal prøve å holde tøyet på.

Else Kåss Furuseth, har sammen med resten av gjengen i «Torsdag kveld fra Nydalen» opplevd stor suksess og høye seertall.

Da hun dukket opp på premieren av filmen «Få meg på, for faen» i Oslo i kveld, ville hun ikke røpe noe av det som skal skje i den kommende sesongen av humorprogrammet, men hun tror det blir mindre nakenhet fremover.

Vil holde tøyet på

I likhet med John Brungot og Henriette Steenstrup, har Else vist seg naken på skjermen i humorprogrammet.

– Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen: Denne sesongen her så lurer jeg på om vi skal prøve å holde tøyet på. Vi får se, sier hun til «God kveld Norge».

John Brungot, fikk blant annet mye oppmerksomhet da han besøkte «God morgen Norge»-studioet kliss naken i forrige sesong, mens Else spradet naken rundt på en buss full av folk.

Les også: Her stripper Else Kåss Furuseth

Nytt ansikt

En ting som blir uansett blir nytt i sesongen som kommer i høst er Kristine Riis. Hun skal vikarierer for Henriette Steenstrup som blir mamma for andre gang på senhøsten.

– Henriette skal jo slippe å føde på scenen. Jeg gleder meg veldig til at Kristine Riis skal være med. Jeg kjenner henne fra p3 og hun er veldig morsom. Hun er en av de få som er morsom både med og uten parykk, sier Else om sin nye kollega.

Kåss Furuseth, vil derimot ikke røpe noe av innholdet i den kommende sesongen.

– Må bare vente å se. Vi ler mye på kontoret og da håper vi det kommer gjennom på skjermen, og at det blir enda morsommere i HD, sier hun.

Les også: Nakenstunt ga «Torsdag kveld»-rekord