katarina (Foto: Åserud, Lise)
katarina (Foto: Åserud, Lise)

Katarina Flatland: – Det var mildt sagt pinlig

Gikk seg vill under TV 2-produksjon i USA.

Katarina Flatland er for tiden i USA, nærmere bestemt Minneapolis, der TV 2-programmet «Sønner av Norge» skal spilles inn.

Da hun skulle ta seg en liten joggetur i det fine været gikk ikke alt etter planen.

Løp seg bort

Programlederen hadde nemlig fått beskjed om å følge hovedveien, og holde til høyre hele veien, men noe gikk galt under turen.

– Jeg løp en helt fantastisk fin tur, men skjønte ganske fort at jeg ikke var på helt riktig vei. Jeg fortsatte likevel å løpe, men etter halvannen time og ganske mange kilometer, tenkte jeg at jeg måtte da begynne å nærme meg hytta igjen, skriver hun på sin blogg torsdag.

Les også: Katarina Flatland innkalte til familieråd etter nakenbildene

Flau programleder

Faktum er at hun hadde forvillet seg helt bort i det amerikanske landskapet, og innså kjapt at hun måtte krype til korset og ringe etter hjelp.

– Lite visste jeg om at jeg hadde løpt meg helt bort, faktisk helt bort til en annen innsjø. Det var mildt sagt pinlig å ringe produsenten, for å be om å bli hentet i bil. Ikke visste jeg hvor jeg var heller, så det tok en god stund før de klarte å finne meg.

Les også: – Katarina Flatland har fått ny kjæreste

Løpeturen endte godt likevel, og Katarina kan nå fortsette innspillingen som planlagt - selv om stoltheten har fått seg en liten knekk.

– Jeg legger meg flat. Jeg har ikke alltid rett, men stort sett, skriver hun, tydelig ironisk.

Les også: TV 2-profil kaster klærne