bredeli5
bredeli5

– Jeg har større mage enn Gro, selv når jeg holder inn pusten

TV 2-sportens Harald Bredeli møtte en gravid Gro Hammerseng.

bredeli-sumo
bredeli-sumo
I begynnelsen av august kunne «God kveld Norge» melde at håndballstjernen Gro Hammerseng venter barn med kjæresten Anja Edin.

Larvik håndballklubb bekreftet den hyggelige nyheten om at håndballparet venter barn på sine hjemmesider.

– Vi gleder oss veldig til å bli foreldre, det er spennende tider, fortalte Gro Hammerseng til larvikhk.no. Jeg kommer til å holde meg i god form og tar sikte på å komme raskt tilbake på håndballbanen.

Les mer: Gro Hammerseng er gravid

– Større mage enn Gro

TV 2-sportens Harald Bredeli kunne nylig melde på Twitter at han har møtt den gravide, men at han ikke lot seg imponere over magen hennes. Han forteller at han møtte Gro i 14. uke, og at hun da slett ikke kunne konkurrere med ham.

– Er det du som har spist mye i sommer, eller er Gros mage liten?

– Det er ikke bare i sommer, dette er noe jeg har jobbet med i 50 år. Jeg konkurrerer med de fleste til de er seks-sju måneder på vei, sier Bredeli til «God kveld Norge».

– Jeg er ganske flink til å blåse ut magen, men jeg var faktisk større enn henne selv da jeg holdt magen inne, fortsetter han.

På spørsmål om hvorvidt dette er noe han trives med, svarer han følgende:

– Det er vel heller det at det er tiltak å gjøre noe med det. Det er ikke så gærent at det ikke går an å leve med det, sier han.

– Jeg er veldig fornøyd

Forrige fredag stilte en gravid Hammerseng opp for pressen for første gang etter at graviditeten ble offentliggjort, og håndballesset legger ikke skjul på at hun gleder seg til å bli mor.

– Det går veldig bra. Jeg er veldig fornøyd jeg, fortalte hun til TV 2.

Les mer: Gravid Hammerseng: – Det føltes riktig