ajoner
ajoner

Alexandra Joner: – Det har vært sexpress

– Det er folk i bransjen som er veldig på.

Alexandra Joner (20) gjorde seg bemerket gjennom «Dansefeber» og «Grease» på TVNorge for noen år tilbake, og har siden fulgt drømmen om en artistkarriere i USA.

Ny singel

For tiden jobber hun i studio med sin nye singel, og «God kveld Norge» møter den søte Oslo-jenta i forbindelse med hennes sommervisitt i Norge.

Hun forteller at hun trives veldig godt i USA, men hun legger ikke skjul på at det har sin pris.

– Det er kjempegøy! Jeg møter mange gærninger og får mye livserfaring. Men det er veldig «Hollywood» om man kan si det slik, og det er veldig overfladisk.

Les også: Lene Alexandra advarer «Paradise»-deltakere

Sexpress

Hun har også fått kjenne på medaljens bakside, og forteller at det finnes mange som vil utnytte unge og uerfarne artister.

– Det har vært sexpress. Det er for eksempel folk i bransjen som er veldig på, og gjør ting som du selv ikke er hypp på. Så er man redd for å si nei, for kanskje er man ikke venner lenger, forteller Alexandra som ikke vil gå i nærmere detalj.

Trikset er visstnok å le seg unna.

– Så lenge man klarer å le seg ut av slike sexpress-situasjoner så går det bra. Foreløpig har det gått veldig greit for min del, og jeg har ikke mottatt noen sure tilbakemeldinger ennå, sier hun.

Tøff bransje

Hun ble advart om bransjen på forhånd, og hun kan bekrefte at det virkelig er så tøft som mange sier.

– Det er veldig stor forskjell innad i bransjen kontra Norge for eksempel. Når de sier at man må virkelig kjenne folk for å få jobb, så mener de det. Jeg fikk sjokk da jeg først kom dit. Man tror kanskje folk overdriver, men det er virkelig sånn alle sier det er. Det er en vanskelig business.

Les også: – Det var helt jævlig, helt jævlig!