Christina Vukicevic
Christina Vukicevic

– Jeg skjønner ikke at jeg er et forbilde

Christina Vukicevic er opptatt av å fremme sunne verdier, men forstår ikke hvorfor det smitter.

En av kveldens gjester i «Sommertid» er Christina Vukicevic, som er en hardtarbeidende idrettsutøver med enorm disiplin og stor nøyaktighet.

Forbilde for andre jenter

Med sitt sterke engasjement og gode prestasjoner har hekkeløperen blitt et stort forbilde for mange jenter her til lands, noe Vukicevic ikke helt forstår selv:

– Jeg skjønner ikke at jeg er et forbilde og at jeg har fått en sånn posisjon i andre jenters hode. Jeg synes det er veldig hyggelig, og jeg prøver å være et så godt forbilde som mulig. Jeg prøver å være sunn, være meg selv og fremme sunne verdier.

LES OGSÅ: Anette Hoff nektet sex-scene i «Hotel Cæsar»

Sjekking på Facebook

Vukicevic har flere ganger blitt kåret til en av Norges mest sexy kvinner, blant annet av bladet Mann og God Kveld Norge. Nå er den populære idrettsutøveren singel, etter bruddet med spydkaster Andreas Thorkildsen tidligere i år.

Dermed skulle man tro at hun har nok av beilere etter seg, men det spørs om faren hennes får alle til å snu i døra. Hun tror nemlig ikke at det er noen som tør å bli med henne hjem:

– Det tror jeg nok ikke. Ikke etter det intervjuet med Skavlan (Vukicevic og faren var gjester hos Skavlan i mars der de snakket om forholdet seg imellom og hvordan det er å jobbe sammen, jour.anm.), smiler hekkeløperen, som forteller at det meste av sjekkingen foregår litt mer anonymt på Facebook.

LES OGSÅ: Idol-Guri: – Dette er de kleineste situasjonene

Pappa er bestevenn

Hun tror forholdet til faren sin kanskje er litt unorskt, og forteller at han er hennes aller beste venn:

– Jeg har et veldig spesielt forhold med faren min. Det skyldes at helt siden jeg var liten har han alltid vært med på hver eneste trening. Han har alltid vært der og kommer alltid til å være der. Han er den første jeg ringer når jeg har det vondt og når jeg er glad. Så vi har et veldig unikt og spesielt forhold. Kanskje litt for spesielt i forhold til hva andre har med sine fedre.

VM-drømmen knust

Til tross for at Vukicevic hadde et stort mål om å stille opp i VM, ble det tirsdag klart at hun ikke kan delta på grunn av skade:

– Jeg synes det er kjempekjedelig. Men dette har ligget i kortene de siste ukene. Det har vært mye tårer og motgang, og til slutt måtte jeg kaste inn håndkleet, sier Vukicevic til TV 2 Sporten.

Les mer om gjestene i «Sommertid» på programmets nettside.