babylykke
babylykke

Babylykken blomstrer i Kjendis-Norge

Se den lange listen over nybakte og vordende foreldre.

Listen over norske kjendiser som har opplevd familieforøkelse i år blir stadig utvidet, og den rommer nå en haug med navn.

Like mange venter fortsatt på sitt lille nurk.

Ble mødre samtidig

irvoll (Foto: Roger Fosaas 5031)
irvoll (Foto: Roger Fosaas 5031)
Blant de som fødte tidlig på året finner man programleder Marte Stokstad , som ble trebarnsmamma i februar, mens artisten Venke Knutson kunne gi datteren Vilma en ny lekekamerat i mars.

Siden har flere og flere kjente fjes enten blitt foreldre for første gang, eller forlenget arverekken.

I begynnelsen av juni ble artisten Mira Craig mamma for første gang, og innledet med det en ny og spennende hverdag som nybakt mor. Hennes designervenninne Fam. Irvoll var hakk i hæl, og fødte lille Noelle en snau måned etter.

Da «God kveld Norge» møtte Mira kort tid etter fødselen kunne hun røpe at det var stor stas å være mor til sønnen Mio.

– Det er kjempedeilig. Det er utrolig spesielt, jeg har aldri opplevd noe lignende selvfølgelig. Det tar stort sett mesteparten av tiden, men det er veldig hyggelig. Jeg koser meg, fortalte artisten som har tenkt å kombinere artistkarrieren og mammarollen.

Slo til med tvillinger

Også i sportsverden har storken vært på hyppig besøk.

Tidligere toppalpinist og «Skal vi danse»-deltaker Hans Petter Buraas ble pappa til tvillinger på noe som skulle vise seg å bli en ekstra spesiell dag.

(Artikkelen fortsetter under bildet).

buraas (Foto: Neumann, Roger)
buraas (Foto: Neumann, Roger)

– En jente på 3300 gram og en gutt på 2800 gram. Mamma og pappa er kjempefornøyde med alt som har skjedd. Alt gikk kjempefint på Ullevål, til tross for at 22. juli var en meget dyster dag, skrev Burre i en tekstmelding til «God kveld Norge».

Les også: Derfor falt kjendisparet for hverandre

Fikk en lillebror

Fotballtrener Kjetil Rekdal, skiess Halvard Hanevold , RBK-spiller Daniel Fredheim Holm og tidligere skihopper Lars Bystøl tok også seier på hjemmebane tidligere i år med sine nyfødte.

Håndballstjernen Håvard Tvedten og TV 2-programleder Guro Fostervold ble foreldre til lille Daniel Leander 31. mai, noe storebror Luka Tobias synes var stor stas.

«Vi er i skyene! I dag kl. 16.16 ble vår lille og nydelige Daniel Leander født på Molde sykehus. Alt står bra til med mor og barn, og Luka Tobias er stolt storebror», skrev Tvedten på bloggen sin.

(Artikkelen fortsetter under bildet).

Håvard-tvedten
Håvard-tvedten

Les også: Bryllupsboom i Kjendis-Norge

Strutter av glede

Den røde løperen har blitt rullet ut hyppig i sommer, og mange har benyttet anledningen til å vise fram sin struttende mage.

Så sent som i helgen troppet gravide Marte Krogh opp på Arne Fredlys fest, og viste fram magen for første gang.

Les også: Er dette årets kjendisfest?

Sammen med milliardærkjæresten Jan Haudemann-Andersen venter hun sin førstefødte, og hun forsikret om at hun gleder seg stort til å bli mamma.

– Ja, det er veldig stas, sier artisten som er fire måneder på vei.

(Artikkelen fortsetter under bildet).

Stordalens (Foto: Pål Bergstad, © ps)
Stordalens (Foto: Pål Bergstad, © ps)

Artist-baby

En annen artist som venter sitt første barn er tidligere Madrugada-vokalist Sivert Høyem . For en liten måned siden ble det kjent at han og kjæresten Helena Brodtkorb (25) skal bli foreldre på nyåret, noe Høyems manager kunne bekrefte.

– Jeg kan bekrefte at Sivert og Helena venter barn litt ut på nyåret, sa Per Eirik Johansen til Se og Hør da.

Skuespiller Stig Henrik Hoff kan glede seg over at han skal bli fembarnspappa i oktober. Han venter sitt tredje barn med kona Sølje Bergmann, samt at han har to barn fra et tidligere ekteskap.

(Artikkelen fortsetter under bildet).

sivert1
sivert1

Får en datter

For TV 2-programlederen Carsten Skjelbreid har det vært mange gledelige nyheter den siste tiden. Den 6. august fikk han ja fra sin samboer Tonje Wøllo, og etter vielsen kunne det lykkelige paret røpe at den lille spiren i Tonjes mage er en jente.

Håndballjentene Gro Hammerseng og Anja Edin jublet da de fikk vite at de venter barn i februar neste år.

– Vi gleder oss veldig til å bli foreldre, det er spennende tider. Jeg kommer til å holde meg i god form og tar sikte på å komme raskt tilbake på håndballbanen, sa Gro Hammerseng til larvikhk.no da nyheten ble kjent.

Av flere profilerte nordmenn som går en spennende tid i vente er blant annet skuespiller Henriette Steenstrup , komiker Pernille Sørensen , Moods of Norway-gründer Peder Børresen, suksessgründer Siri Kalvig , skuespiller Mariann Ottesen fotballspiller John Arne Riise og NRK-profil Ingerid Stenvold .

Les også: Gravid Henriette Steenstrup tar TV-pause i høst