Inger Lise Hansen (Foto: Stella Pictures)
Inger Lise Hansen (Foto: Stella Pictures)

– Ikke helt klar over hva jeg går til

Inger Lise Hansen har aldri danset før, men nå er treningen i full gang.

Den engasjerte politikeren syntes det var sprøtt å bli spurt om å delta i «Skal vi danse», og greide ikke holde latteren tilbake da hun fikk forespørsel om deltagelsen:

– Jeg begynte bare å le, og jeg måtte tenkte meg om. Den første responsen jeg hadde var at dette var litt sprøtt, men dette hadde jeg også lyst til og det virket veldig gøy.

Bli bedre kjent med Inger Lise og Lars Alexander her!

En gang i livet

Hansen kunne rett og slett ikke la sjansen gå fra henne.

– Det er morsomt å få lov til og bli med på noe sånt, for det er jo ikke noe man vanligvis får spørsmål om. Så derfor kan man ikke si nei heller, man må bare gripe muligheten. Det er nok bare en gang i livet man får lov til å danse med en profesjonell danser.

SE BILDER FRA PROMOINNSPILLING: Se kjendisene i ekte Moulin Rouge-stil

Inger Lise Hansen sammen med dansepartner Lars Alexander Wiulsrud. (Foto: Karoline Braadland)
Inger Lise Hansen sammen med dansepartner Lars Alexander Wiulsrud. (Foto: Karoline Braadland)

Eventyrfølelse

29-åringen håper hun får det magisk på danseparketten under premieren 10.september, men innrømmer at hun ikke har sett mye av «Skal vi danse» på TV.

– Jeg har ikke fulgt med ordentlig på en hel sesong tidligere. Sånn sett er jeg ikke helt klar over hva jeg går til, men jeg har fått med meg bruddstykker innimellom. Det jeg har tenkt hele tiden er at dette virker det som folk har det gøy med å være med på, og at det blir litt eventyrfølelse.

SE EKSKLUSIV VIDEO: Her møtes «Skal vi danse»-kjendisene for første gang

Gruer seg ikke

KrF-politikeren gruer seg ikke til å stå foran de strenge dommerne.

– Akkurat nå så tenker jeg ikke så mye på det. Jeg tenker mest på at jeg har lyst til å ha det gøy, og det tror jeg at jeg kommer til å få.

Her kan du bli kjent med årets «Skal vi danse»-kjendiser!

Slitsom dansehøst

Til tross for at det blir mye øving og trening håper Hansen at det blir en stor opplevelse å være dansekjendis denne høsten.

– Dette kommer til å bli slitsomt, men først og fremst morsomt. Det er jo en opplevelse bare det å få prøve kjoler og slike ting.

Les alt om «Skal vi danse» på programmets nettsider.