Målkalaset fortsatte for Moa

Mohammed Abdellaoue hjalp Hannover til klubbens andre seier på like mange kamper i Bundesliga.

Moa (Foto: CHRISTOF STACHE/Afp)

Nürnberg-Hannover 1-2

Moa satte inn 1-0 etter 16 minutters spill mot Nürnberg. I sesongstarten mot Hoffenheim en uke tidligere avgjorde den tidligere Vålerenga-spilleren kampen med 2-1-scoring på straffespark.

I mellomtiden scoret Abdellaoue to mål da Norge knuste Tsjekkia 3-0 på Ullevaal stadion onsdag.

Lagkamerat Konstantin Rausch ga Hannover 2-0 på straffespark etter 27 minutter. Tsjekkeren Tomás Pekhart reduserte elleve minutter ut i annen omgang.

Abdellaoue ble byttet ut med tidligere Rosenborg-spiller Didier Konan Ya etter 63 minutter. Henning Hauger fikk ingen spilletid.

- Det var utrolig godt med både mål og seier. Jeg føler meg i bra form og vi har fått en veldig bra seierstart, sa Moa til TV 2 Sporten etter kampen.

Han sier at laget har fått mye selvtillit og føler de blir bedre for hver kamp.

- Vi håper å fortsette den gode trenden fra i fjor.

Hannover topper Bundesliga sammen med Mainz, som vant 2-1 over Freiburg. I motsatt ende av tabellen ligger Köln, der presset på manager Ståle Solbakken økte ytterligere som følge av en ny nedslakting, denne gang 1-5-tap for Schalke. (©NTB)