Gary Cahill, Bolton. (Foto: DYLAN MARTINEZ/Reuters)
Gary Cahill, Bolton. (Foto: DYLAN MARTINEZ/Reuters)

Bolton knuste nykommerne QPR

Tøft gjensyn med Premier League for de blåhvite. Se målene her!

QPR - Bolton 0-4 (0-1)

Nykommerne QPR fikk en verst tenkelig tilbakekomst i Premier League da de tapte hele 0-4 hjemme mot et av forrige sesongs svakeste bortelag, Bolton. Gary Cahill ga gjestene ledelsen på overtid i førsteomgang, før Daniel Gabbidon (selvmål), Ivan Klasnic og Fabrice Muamba fastsatte sluttresultatet, i det som ble en helsvart andreomgang for de blåhvite.

Se sammendrag fra kampen øverst i artikkelen!

Queens Park Rangers-spillerne jublet for scoring allerede etter to minutter, men scoringen til DJ Campbell ble korrekt annulert for offside.

Like etterpå måtte skadeplagede Kieron Dyer forlate banen på båre med det som kunne tyde på å være en alvorlig skade.

Kan du skape et vinnerlag? Premier League-manager er tilbake
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Hjemmelaget dominerte åpningsminuttene på Lofthus Road, og etter 13 minutter var de blå og hvite nok en gang nærme et ledermål. Jay Bothroyds avslutning hadde retning mot nettmaskene, men ballen gikk via hodet til Steinsson og over til en corner.

Bolton kom bedre med i kampen, og to minutter på overtid i første omgang lyktes bortelaget. Chris Eagles trillet ballen til stopper Gary Cahill, som banket ballen opp i krysset fra nærmere 20 meter.

LES OGSÅ: Larsson sikret uavgjort med supervolley

Etter hvilen fortsatte Bolton dominansen, og med 22 minutter igjen å spille doblet bortelaget ledelsen etter at Daniel Gabbidon slurvet et frispark fra Eagles inn i eget mål.

Bare to minutter senere satte Ivan Klasnic inn bortelagets tredje for dagen. Kroaten fikk god tid inne i sekstenmeteren, og fyrte av et skudd som gikk via foten til Bradley Orr og inn.

En helsvart dag for hjemmelaget ble fullbyrdet da Fabrice Muamba fastsatte sluttresultatet til 0-4 med 11 minutter igjen å spille, og tre minutter på overtid måtte Clint Hill forlate banen etter å ha mottatt sitt andre gule kort.