rikingen (Foto: Glenn Svendsen, © ps)
rikingen (Foto: Glenn Svendsen, © ps)

Her viser de kjærligheten for første gang

«Rikingen» kom til motevisning med sin nye kjæreste.

Lars Ole Johansen, bedre kjent som «Rikingen» hadde en travel vår på kjærlighetsfronten. Samme dag som bruddet mellom nordlendingen og Maria Simonsen ble offentliggjort, bekreftet hans nye kjæreste Linda Ra Rosenberg at hun og Johansen var et par.

På Moods of Norways motevisning Øvervoll travpark viste paret kjærligheten for første gang.

Bekreftet

Til motevisningen, som har rykte på seg for å være den mest spektakulere her til lands kom en rekke av landets mest kjente mennesker. Blant disse Johansen og Ra Rosenberg som strålte sammen på den røde løperen,

– Ja, det stemmer at vi er kjærester, bekreftet Oslo-jenta Linda Ra Rosenberg til «God kveld Norge» juni.

– Jeg kan bekrefte at vi er sammen. Hun er ei søt jente og veldig hyggelig, uttalte Johansen samtidig.

To brudd på kort tid

Etter at det ble slutt mellom «Rikingen» og den tidligere glamourmodellen Camilla Fors i april, ble Johansen sammen med 20 år gamle Maria Simonsen i mai.

Aldersforskjellen på 25 år brydde de seg ikke om, og klinte til på fest foran «God kveld Norge».

– Jeg synes ikke det har vært problematisk i det hele tatt. Jeg har fått veldig mange positive tilbakemeldinger, og det er jeg veldig glad for. Det er jo nye nytt for meg, men siden det er så mye positivt så har det gått helt fint, sa Maria til «God kveld Norge» under en motevisning.

(artikkelen fortsetter under bildet)

rikingen
rikingen

– Jeg synes hun klarer seg bra. Hun er nordlending og lik moren sin, og da klarer hun seg veldig bra, sa Lars Ole om Maria.

Men forholdet tok slutt etter en snau måned, og allerede nå er altså «Rikingen» i et nytt forhold, denne gangen med Linda Re Rosenborg.

Les også: Slutt to uker etter at de klinte til