Peaches Geldof (Foto: Lars Martin Kræmer)
Peaches Geldof (Foto: Lars Martin Kræmer)

Her er skandalekjendisen Peaches Geldof i Oslo

Peaches Geldof er DJ på motefest i kveld.

Rockedatteren og IT-girl Peaches Geldof er i Norge for å se kameraten Kristian Aadneviks nyeste kolleksjon for Ricco Vero og å spille plater på etterfesten på Ballroom i Oslo i kveld.

I et eksklusivt TV-intervju med «God kveld Norge» forteller Bob Geldofs datter at hun gleder seg til å feste i Norge.

– Når jeg spiler på en motefest som i dag, spiller jeg ting som jeg liker selv. De vil nok verdsette mer eklektisk musikk enn de vanlige universitets-hitsene man spiller ellers. Hadde jeg DJ-et der ville jeg nok spilt mer kommersielt, sier hun.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Peaches-and-boyfriend
Peaches-and-boyfriend

– Jeg har ikke vært i Oslo før, tror jeg. Ikke som jeg kan huske i alle fall. Jeg kan si «takk», det er alt. Jeg kan si «smuk» på dansk også. En av venninnene mine er dansk, ler hun.

Les også: Peaches Geldof skilles

– Mote er kunst

Geldof, som er i Oslo for spille plater har med seg artistkjæresten Thomas Cohen fra bandet S.C.U.M til Norge. Men selv om det er som DJ hun er kommet til landet, er hun svært interessert i mote.

– Fashion betyr mye for meg. Det er en veldig fysisk personifisering av ens indre monolog. Det du har på deg er ditt estetiske uttrykk overfor verden og hvem du er som person. Du kan alternere på det og forandre uttrykk, og bli en annen person gjennom det du har på deg. Eller du kan bare være deg selv. Men jeg liker hvordan mote kan gjøre folk til kameleoner og endrede utgaver av seg selv. Derfor synes jeg det er en veldig ren form for kunst, og en veldig fin en, sier hun i intervjuet.

Peaches skal spille på Ricco Vero-festen i to timer, og reiser hjem til England i morgen.

Les også: Her flørter Josh Hartnett og norske Sophia Lie på Moods-festen

Skandaleprinsesse

Peaches Geldof har vært mye omtalt i verdenspressen etter flere skandaler, og en utagerende livsstil.

Etter en kollaps i 2008 ble det heftig spekulert i at årsaken skal ha vært en overdose heroin. Peaches skal ha nektet å bli med til sykehuset etter overdosen fordi hun var bekymret for at hennes kjente far skulle få høre om det.

– Hun var i en forferdelig tilstand og kunne ikke puste. Hun satte livet på spill og ingen av oss kunne trodd hun skulle gå så langt, uttalte en nær venn.

Les også: Peaches Geldof i nakenskandale

Hun ble også beskyldt for narkomisbruk av ekskjæresten da nakenbilder han hadde tatt av henne ble offentliggjort. Bildene skal angivelig være tatt mens Geldof var sterkt påvirket.

– Det er henne på bildene, men vi avviser at vår klient har vært i besittelse av, eller brukt, heroin. Grunnen til at hun ser beruset ut er at hun drakk alkohol med vedkommende på bildene, sier Peaches' advokater ifølge Daily Star.

(artikkelen fortsetter under bildet)

OSLOKLAR: Bob Geldof kommer til Oslo
OSLOKLAR: Bob Geldof kommer til Oslo

Nær venn av Stordalen

Da Petter Stordalen og Gunhild Melhus giftet seg i Marokko i 2010 ble de viet av Peaches far, Sir Bob Geldof.

Geldof og Stordalen har kjent hverandre i flere år. Sammen var de initiativtakerne til den globale fredsorganisasjonen Peace Channel, hvor verdens fredsprisvinnere engasjeres i pågående og fremtidige konflikter verden rundt.

– Da jeg ble kjent med Stordalen, forsto jeg at han var en engasjert fyr. Derfor vil jeg ha ham med. Selvfølgelig er det ok at han også har penger, har Geldof tidligere uttalt til VG