Kari Traa (Foto: Glenn Svendsen, © ps)
Kari Traa (Foto: Glenn Svendsen, © ps)

Kjendiser og en vaskeekte Hollywoodstjerne strømmet til Moods of Norway-visning

– De lager alltid de beste festene!

Den rosa løperen på Moods of Norway-visningen, som gikk av stabelen på Øvrevoll Galoppbane torsdag kveld, ble trampet ned av en rekke prominente føtter.

Les også: Ankom Oslo Fashion Week i knall rosa sokker

Kjendisene elsker nemlig festene til det norske klesmerket. Og når det er Oslo Fashion Week, er det også anledning til å pynte seg skikkelig, noe særlig kjente norske jenter setter pris på.

– Jeg synes det er fint at det endelig er lov å pynte seg på den røde løperen. Når jeg begynte å delta på slike tilstelninger dukket folk opp i allværsjakker, mimret Pia Haraldsen.

Den beste festen

Noman (Foto: Glenn Svendsen, © ps)
Noman (Foto: Glenn Svendsen, © ps)
Haraldsen, som kom sammen med venninnen Linni Meister, var ulastelig antrukket i en kjole signert Moods of Norway. Hun gledet seg veldig til kveldens arrangement.

Les også: Viste fram babymagen på den røde løperen

– Moods of Norway gutta lager alltid de beste festene, mente hun.

Meister var enig.

– Det er alltid god stemning og mye folk, la hun til.

3000 mennesker

Rundt 3000 mennesker hadde tatt turen Øvrevoll. Champagneføringen var høy, og i VIP-teltet festet blant annet årets «Skal vi danse»-deltagere.

Det var mange fargerike kjoler og dresser å skue, samt mye dyre vesker og sko. Hadde du ikke rukket å style deg skikkelig før festen, var det sminkestands på området hvor man kunne få seg en aldri så liten makeover.

Det var likevel de færreste som hadde tatt sjansen på å komme på visningen uten å pynte seg skikkelig først.

Petter og mari (Foto: Glenn Svendsen , © ps)
Petter og mari (Foto: Glenn Svendsen , © ps)
– Jeg må innrømme at jeg tenker litt ekstra på hva jeg har på meg, før jeg drar på arrangementer under Oslo Fashion Week, innrømmet Marion Ravn, som kom sammen med kjæresten Andreas Ygre Wiig.

Hollywoodstjerne

Selv om kjendis-Norge var godt representert, var arrangementets største kjendis helt klart Hollywoodstjernen Josh Hartnett, som kom sammen med den norske modellen Sophia Lie.

Han var ikke spesielt snakkesalig, men måten de oppførte seg på, tydet på at de to er mer enn bare venner. Blant annet holdt de rundt hverandre.

I de siste månedene er Hartnett og Lie modellen blitt fotografert sammen både på fester og hjemme i New York, noe som har ført til massive spekulasjoner om paret har funnet tilbake til hverandre.

Les også:Se, nå viser de seg sammen igjen

(artikkelen fortsetter under bildet)

hartnettoglie1 (Foto: Lily Lane)
hartnettoglie1 (Foto: Lily Lane)

Hartnett og Lie var kjærester i halvannet år, før Lie i oktober i fjor bekreftet at det var slutt. Fremdeles har ingen av dem kommentert ryktene om gjenforening.