kronpr-invitere-folk-F - Kronprinsparet inviterer folket til domkirken

Førstkommende tirsdag kan 200 personer hente seg billett til kronprinsparets private feiring av tiårs-bryllupsdag i Oslo domkirke.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ti år etter at de giftet seg i Oslo domkirke markerer kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit bryllupsdagen 25. august med gudstjeneste samme sted.

- Kronprinsparet ønsker å stille 200 plasser til disposisjon for dem som har lyst til å delta, i tillegg til inviterte gjester fra det offisielle Norge, venner og familie, og mennesker fra miljøer kronprinsparet har samarbeidet med gjennom mange år, opplyser Slottet.

Billetter til gudstjenesten blir lagt ut for dem som ønsker å være til stede på markeringen. Inngangskortene er gratis og kan hentes på Oslo domkirkes menighetskontor i Kirkeristen tirsdag 16. august fra klokken 16.00 til 18.00.

De heldige som kommer først, kan ta med seg to billetter hver.

Gudstjenesten finner sted torsdag 25. august klokken 15.00. For dem som ikke får plass i domkirken, blir det mulig å ta del i det etterfølgende arrangementet på Universitetsplassen klokken 16.00, hvor jubileet for Kronprinsparets Fond skal markeres. (©NTB)