ane dahl torp en vakker dag
ane dahl torp en vakker dag

Småbarnsmoren Ane Dahl Torp: – Derfor likte jeg ikke barn

... Nå vil skuespilleren ha flere små.

I 2009 ble skuespiller Ane Dahl Torp mamma til lille Sigurd. Hun sier i et intervju med Dagbladets torsdagsmagasin at hun ikke forandret seg stort med morsrollen, men at synet på barn imidlertid har endret seg noe.

– Irriterende

– Før likte jeg ikke barn. Jeg aksepterte ikke at de leker at de gråter, for eksempel. Det var utrolig irriterende, sier hun til avisen.

På spørsmål om hvorfor hun følte det sånn, svarer Ane: – Jeg syntes bare barn var veldig dumme. Jeg ble utrolig sliten av å være sammen med små barn, sier hun.

Vil ha flere barn

Etter at hun og ektemannen Sjur Miljeteig ble foreldre til lille Sigurd, har dette forandret seg. Nå syne shun barn er kjempesøte, og kan gjerne tenke seg flere.

– Jeg vil gjerne ha flere. Så Sigurd slipper at jeg blir altfor masete på ham når jeg blir gammel, forteller hun.

Les også: – Jeg har egentlig vært gravid i to år

Mystiske tegn

Forrige lørdag var Ane gjest hos Bjørn Eidsvåg i TV 2-programmet «En vakker dag». Her avslørte hun hvordan hun på mystisk vis fant ut at hun var gravid.

I forkant av Anes graviditet i 2009 hadde hun gjennom flere måneder gått til akupunktur. Plutselig en dag oppdaget hun noen merker på håndleddene som hun ikke kunne forklare.

– Det så ut som myggstikk med et korsformet søkk oppi. Et slags stigmata på håndleddene mine som aldri hadde vært der før, sier hun lattermild.

– Akupunktøren sa «ja, jeg så det, men jeg turde ikke si noe om det, for i følge kinesisk medisin så betyr det at man er gravid», tilføyer hun.

Les mer: Fikk mystiske kors som tegn på graviditet