tshawe33
tshawe33

Madcon-Tshawe kjørte uten lappen – igjen

En knapp måned etter Lamborghini-brannen. Se video.

Tidligere i sommer kjørte Tshawe Baqwa en Lamborghini som begynte å brenne. Brannulykken skjedde mandag 4. juli, utenfor en McDonald's-restaurant på Furuset i Oslo. Bilen Baqwa kjørte tok plutselig fyr, men både 31-åringen og passasjeren kom uskadet fra ulykken.

Les også: – Hånden min var i flammer

Ikke merket

VG Nett meldte onsdag at Tshawe får bot på 8000 kroner for kjøring uten førerkort.

I et nyhetsinnslag som ble sendt på TV 2 tirsdag, satt Tshawe nok en gang bak bilrattet, denne gang i en hvit Ferrari. Dette var i forbindelse med innspillingen av Madcons nye musikkvideo, som finner sted i Bremanger i Sogn og Fjordane. Ifølge VG kjørte Tshawe denne bilen med en person som filmet i passasjersetet.

Ifølge veitrafikkloven må en person uten førerkort ha med en ledsager over 25 år, som har hatt førerkort i sammenhengende fem år.

Les også: Full dramatikk under Madcon-innspilling

– Ikke lovlig

Bilen skal også være merket med en synlig «L». Ifølge avisen var ikke Ferrarien Tshawe kjørte utstyrt med et sånt merke.

– Det var jeg ikke klar over, men dette er ikke lovlig. Vi vil se nærmere på denne saken, sier lensmann Hans Runde Strandos til avisen.

Da «God kveld Norge» møtte Tshawe og Yosef under innspillingen mandag, fleipet han med den omtalte bilkjøringen tidligere i sommer, uten å ville kommentere saken ytterligere.

– Jeg har erfaring med å kjøre dyre biler, sa han ordknapp. Til VG sier han også at han har fått munnkurv.

Madcon-manager Peter Peters har foreløpig ikke kommentert saken, men ifølge musikkvideoens produsent Svein Arild Vatsø, var personen i passasjersetet en mann i 30-årene fra filmcrewet, som mest sannsynlig har hatt lappen i mer enn fem år.