Skal vi danse
Skal vi danse

Atle Pettersen kaster skjorta i sexy «Skal vi danse»-video

– Det er jo en sexy videosnutt, sier artisten.

«Skal vi danse»-kjendisene ble offentliggjort forrige uke, og «God kveld Norge» sendte hele lanseringen direkte på nett.

Byr på seg selv

Nå har de 10 deltakerne spilt inn en ny video, som skal gå på TV fram mot premieren i september.

Og her viser flere av dem mye hud.

Atle Pettersen, kjent fra «X Factor» og «Allsang på grensen», kaster skjorta.

Men ikke uten å pushe egne grenser.

– Jeg må innrømme at det å stå i bar overkropp ikke var det jeg hadde mest lyst til i utgangspunktet. Men det gikk fint, tror jeg. Håper jeg, i alle fall, sier Atle med et smil til «God kveld Norge».

Atle: – Det er jo en sexy videosnutt

Artisten, som tidligere har blitt koblet til meddeltaker Rachel Nordtømme, forteller at det ikke var hans egen idé, men at han tok utfordringen på strak arm.

– Å stå i bar overkropp er ikke det jeg har mest behov for å gjøre, akkurat. Jeg er ikke så mye på stranda og går rundt i bar overkropp, heller. Når det nå også skulle filmes og sendes på TV 2, ble det jo litt ekstra. Men hva gjør man ikke for kunsten? For vi kan kalle det kunst? Det var i alle fall kjempegøy, sier Atle, og legger til:

– Det var kostymeavdelingen som kom på ideen, tror jeg. Jeg tenkte før jeg kom på innspillingen at det skal bli spennende å se hva jeg skal ha på. Så kom de og spurte hva jeg synes om smokingbukse, bukseseler og bar overkropp. Kanskje de var tomme for min størrelse i skjorter? Det er jo en sexy videosnutt. Det var en kul idé og det tok seg bra ut. Sexy, men på en ryddig måte.

Inger Lise Hansen klar for å sjokkere

I videoen får vi også se Hollywood-frue Anna Anka titte forførende inn i kameraet, mens tidligere KrF-nestleder Inger Lise Hansen viser mer hud enn noen gang.

Under lanseringen forrige uke fortalte hun at nettopp det kom til å skje.

– De som syntes jeg viste litt mye bein i fjor vår, kan kanskje få seg et litt større sjokk nå. Man kan ikke være redd for å vise hud når man er med på «Skal vi danse», sa småbarnsmoren til «God kveld Norge».

Saken hun sikter til er da hun stilte lettkledt på forsiden av Det Nye, og hvor hun fikk kritikk av flere partifeller.

Her kan du se «God kveld Norges» livesending fra «Skal vi danse»-lanseringen på nytt:

539377