TIL VEJLE: Jacob Sørensen er ferdig som Haugesund spiller. (Foto: Lien, Kyrre/SCANPIX)
TIL VEJLE: Jacob Sørensen er ferdig som Haugesund spiller. (Foto: Lien, Kyrre/SCANPIX)

Sørensen ferdig i Haugesund etter sesongen

Jacob Sørensen forlenger ikke kontrakten med Haugesund og reiser tilbake til Danmark etter sesongslutt.

Jacob Sørensen har vært en viktig spiller for Haugesund siden han kom til klubben fra Odd Grenland i 2009. Nå er det slutt på fotballeventyret i Norge. Det melder Haugesund på sine hjemmesider.

Dansken sin kontrakt med FKH går ut etter denne sesongen og han var i høyeste grad med i planene for neste sesong. Klubben respekterer likevel valget og roser Sørensens bidrag til klubben.

– Det er synd for FKH, men dessverre ikke noe vi kan gjøre noe med. FKH ønsket å ha med Jacob videre i spillergruppen. Han passet som hånd i hanske i vårt spillemønster og han har vært en stor bidragsyter i klubbem, uttaler klubben.

Les også: Her er alle Tippeliga-overgangene

Sørensen har uttrykt at han og kona ønsker å tilbringe mer tid sammen med familien i Danmark etter å ha fått barn. Han innrømmer at det var en vanskelig avgjørelse.

– Dette har vært en veldig vanskelig avgjørelse. Vi var enig om kontrakten og det sportslige opplegget. Etter lengre tids tenkepause bestemte vi imidlertid at vi savnet Danmark og familien. Jeg har hatt det veldig godt i FKH og det er ingenting vondt mellom partene. Jeg ville ikke nøle med å anbefale klubben for andre, sier Sørensen.

Hva fremtiden bringer for Sørensen er enda ikke avklart, men spilleren er på jakt etter ny klubb i Danmark.