tshawe
tshawe

Full dramatikk under Madcon-innspilling

Tshawe: – Det var helt sinnssykt. Se video!

De suksessrike guttene i Madcon, Tshawe Baqwa og Yosef Wolde-Mariam, er i disse dager i Bremanger kommune i Sogn og Fjordane for å spille inn musikkvideo til låten «All I Do».

Innspillingen regnes å være tidenes dyreste norske musikkvideoproduksjon, og det varsles en rekke spektakulære scener i vakre naturomgivelser.

Da crewet skulle runde av en lang arbeidsdag mandag kveld, spilte imidlertid naturen produksjonen et puss, og det blåste opp til full dramatikk på settet.

Les også: Dame kastet blodig truse på Madcon-Yosef

– Sinnssykt

I flere timer hadde hele produksjonen jobbet under kraftige vindforhold og regn, og da de skulle avslutte siste akt kom et gigantisk telt flygende i retning Tshawe og Yosef, og hele produksjonen måtte søke dekning.

– Det var helt sinnssykt! Min personlige teori er at, bak det skiltet «Hello Bremanger», så er det en liten gravplass ... Og jeg tror de døde har vært tålmodige nok. Og akkurat idet vi klappet, så tenkte de «ok, nå driver de å skryter altfor mye av seg selv, bare dra», og så kastet de den der opp i luften tror jeg, sier Tshawe til «God kveld Norge» like etter hendelsen.

Produksjonen måtte avbryte innspillingen for å berge alt utstyr, før de kunne gå løs på det aller siste opptaket for dagen.

– Ingen skade skjedd?

– Nei, takk og pris. Det var bare sånn «hei, husk at vi har vært snille nå, men husk at dere ikke kan være her for lenge». Akkurat som en overnattingsgjest som har vært der for lenge, sier Tshawe energisk.

Les også: Madcon i studio med Beyoncé

Skyldte heksemagi

I den kommende musikkvideoen medvirker også kjente personer som Triana Iglesias. Hun spiller rolle som heks i videoen, og fikk raskt skylden for dramatikken.

Med et glimt i øyet sa regissør Bjørn Myreze følgende etter hendelsen: – Jeg tror det var Triana som kom inn med skummel kraft.

– Ja, det er heksen Triana, fleiper Tshawe.

Men det var verken regissert eller heksemagi som fikk teltet til å løfte seg, og produksjonen kom fra det hele med en støkk.