ÅgeSten (Foto: Mona Ranum, © ps)
ÅgeSten (Foto: Mona Ranum, © ps)

Åge Sten Nilsen: – Halvparten av Norges befolkning tror jeg er homofil

Vasser i tilbud fra både menn og kvinner.

Den nysingle WigWam-vokalisten Åge Sten Nilsen vasser i tilbud fra begge kjønn. Selv om «Glam» er heterofil, får han likevel mange brev fra ivrige mannlige fans som vil møte ham.

Selv kan artisten forstå hvorfor mannfolk blir tiltrukket.

– Halvparten av Norges befolkning tror jo jeg er homofil. Spesielt når jeg har leppestift og trange trikoter på. Men jeg er 190 prosent hetero, sier artisten til Her og Nå med et smil.

Les mer: Ble arrestert for flybråk

– Ville treffes

Blant tilbudene har en skilt seg ut fra de andre.

– Jeg fikk melding fra en som kalte seg «Gutten din». Han hadde lagt merke til at jeg ved flere anledninger hadde vært i Oslo, og skrev noe sånt som «Jeg så deg i Oslo igjen, hva gjør du så ofte der, da?».

Videre ville personen treffe Åge Sten, men fikk et klart nei av artisten.

«Glam» understreker likevel til ukebladet at det er privilegium å være så omsvermet som artister ofte er.

Les mer: Vil synge med Queen

Hyller Queen

I tillegg til å ha vunnet «Det store korslaget» på TV 2 har Åge Sten gjort stor suksess med sitt eget Queen-show, «The Show Must Go On».

– Jeg ble jo aldri spurt om å prøvesynge for Queen- så da får jeg leve ut drømmen gjennom å synge låtene deres i stedet, uttalte artisten til «God kveld Norge» i 2008.

– Queen forener alt jeg liker med musikk. De har dramatikk, sceneshow og kombinerer det teatralske i sangene, på scenen og i musikkvideoene veldig bra. Det er rett og slett et stort band, la han til.

Les mer: Åge Sten Nilsen rundstjålet