Kristoffer P. Vatshaug måtte bæres ut på båre etter et sammenstøt med Mikael Lustig i kampen mellom Rosenborg og Molde. (Foto: Alley, Ned/Scanpix)
Kristoffer P. Vatshaug måtte bæres ut på båre etter et sammenstøt med Mikael Lustig i kampen mellom Rosenborg og Molde. (Foto: Alley, Ned/Scanpix)

Lustig kan bli straffet for nedløpingen av Vatshaug

Moldes back måtte ut på båre etter sammenstøtet med Mikael Lustig.

Kristoffer P. Vatshaug måtte ut på båre med skade i skulderen etter at Rosenborgs Mikael Lustig løp ham ned etter 1-1-scoringen.

Da Molde-trener Ole Gunnar Solskjær studerte tv-bildene i bussen etter kampen ble han rasende, og løp ut for å snakke med Lustig og Jönsson.

– Han springer ham rett ned, sa en frustrert Solskjær i det han gikk ut av bussen.

Nå melder NRK.no at Norges Fotballforbund på eget initiativ har oversendt saken til påtalenemnda, som vil vurdere om de skal gå videre med den.

- Det var et uhell. Det er vi sikre på, sier Erik Hoftun og Jan Jönsson om situasjonen.

Se video av hendelsen øverst i artikkelen

Kan du skape et vinnerlag? Spill TippeligaExpert!
Tippeligaen i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Vatshaug var i dag på røntgen for å sjekke skulderen og meldte på Twitter-kontoen sin at alt var OK, men at skulderen fremdeles var vond.

Ole Gunnar Solskjær vil nå legge saken bak seg.

- Jeg ser at NFF vil se nærmere på saken, men den henvendelsen kommer ikke fra oss Molde. Det som skjedde på Lerkendal i går er ikke lenger noen sak hos oss. Vi jobber mot neste match mot Fredrikstad, sier han til TV 2 Sporten.

Rosenborg og Molde barket sammen under  eliteseriekampen i fotball mellom RBK og Molde FK på Lerkendal stadion. Moldes Kristoffer Paulsen Vatshaug måtte ut av banen med skade. (Foto: Alley, Ned/Scanpix)
Rosenborg og Molde barket sammen under eliteseriekampen i fotball mellom RBK og Molde FK på Lerkendal stadion. Moldes Kristoffer Paulsen Vatshaug måtte ut av banen med skade. (Foto: Alley, Ned/Scanpix)