Romelu Lukaku har ankommet St. Pancras station i London. (Foto: Yui Mok/Ap)
Romelu Lukaku har ankommet St. Pancras station i London. (Foto: Yui Mok/Ap)

Her er Lukaku på plass i London

Chelsea betaler 180 millioner kroner for Anderlechts supertalent Romelu Lukaku.

Romelu Lukaku fylte 18 år i mai, men har allerede rukket å spille 73 ligakamper for Anderlecht. Det har resultert i 33 mål for kraftspissen.

Lukaku står i tillegg med ti kamper og to scoringer for det belgiske landslaget.

Tok toget
Nå er han i ferd med å realisere drømmeovergangen til Chelsea. London-klubben har ligget langflate etter belgieren i flere år, og Lukaku har flere ganger flørtet med de blå.

Les også:Chelsea og Anderlecht enige om Lukaku-overgang

Søndag annonserte spilleren selv at han skulle til London for å gjennomføre den medisinske testen, og mandag formiddag var han på plass i hovedstaden etter en tur med Eurostar-toget fra Brussel.

På St. Pancras jernbanestasjon ble Lukaku og hans agent møtt av en sjåfør fra Chelsea. Turen gikk deretter videre til Chelseas treningsfelt nær Cobham.

På spørsmål om hva han synes om Chelseas nyansatte manager André-Villas Boas, svarte en ordknapp Lukaku ifølge The Mirror:

– Han er en bra mann.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

180 millioner i total overgangssum
Ifølge Daily Mail må Chelsea bla opp rundt 180 millioner kroner for spissen, som har mange av de samme kvalitetene som Didier Drogba.

Lukaku ble tidenes yngste toppscorer i den belgiske toppdivisjonen da han scoret 15 mål på 25 kamper fra start som 16-åring. Han scoret 121 mål på 88 kamper på aldersbestemte lag i Anderlecht.

Romelu Lukaku (Foto: FRANCOIS LENOIR/Reuters)
Romelu Lukaku (Foto: FRANCOIS LENOIR/Reuters)