Roman Pavljutsjenko (Foto: Chris Ricco/Pa Photos)
Roman Pavljutsjenko (Foto: Chris Ricco/Pa Photos)

Her er mandagens Premier League-rykter

– Newcastle vil hente Tottenhams Roman Pavljutsjenko for 90 millioner kr. Sjekk ryktene rundt din klubb her!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Statistikk | Terminlister
Sjekk TV 2 Sportens overgangssenter

Arsenal:
Arsenal-fansen skriker etter forsterkninger, først og fremst i forsvaret.

Det kan likevel virke som om inkarnasjonen av stahet, Arsène Wenger, vil dure videre i kjent, men ikke fullt så kjær stil, for Southamptons 17 år gamle angriper Alex Oxlade-Chamberlain skal nå på det nærmeste være klar for Gunners, med en prislapp på 105 millioner kr.

Alex Oxlade-Chamberlain (Foto: Matthew Impey/Pa Photos)
Alex Oxlade-Chamberlain (Foto: Matthew Impey/Pa Photos)

Helt fåfengt skal det likevel ikke nødvendigvis være å rope etter en midtstopper som kan heve laget, for etter at Thomas Vermaelen har pådratt seg nok en skade, i lørdagens treningskamp mot Benfica, skal Wenger ha gått til nye skritt for å forsøke å hente inn Gary Cahill fra Bolton.

Aston Villa:
Har det stokket seg helt for Alex McLeish etter signeringen av Charles N'Zogbia, eller er skotten bare ekstremt flink til å skjule sine planer for pressen? Uansett alternativ er utfallet at vi for andre dag på rad med stor misnøye må servere en ryktespalte fri for sladder fra Villa Park.

Blackburn:
Klubbeierne har laget en liste over spillere som de vil ha bort fra klubben med umiddelbar virkning. Disse heter Keith Andrews, Vince Grella, Nikola Kalinic og, ikke overraskende, El Hadji Diouf.

Manchester Uniteds Darron Gibson skal være aktuell som erstatning for de som er på vei ut.

Darron Gibson (Foto: John Walton/Pa Photos)
Darron Gibson (Foto: John Walton/Pa Photos)

Bolton:
Arsenal fornyer interessen for Gary Cahill etter at Thomas Vermaelen ha pådratt seg en ny skade.

Owen Coyle har fått klarsignal til å inngå samtaler med Manchester City om en overgang for Shaun Wright-Phillips.

Chelsea:
Ingenting virker å være formalisert angående den avtalte overgangen til Romelu Lukaku, men nå er 18-åringen i det minste på plass i London.

Ingenting virker å være noe i nærheten av avtalt angående den mye omtalte mulige overgangen til Luka Modric. Nå har også Peter Crouch gått ut offentlig og uttalt at han ønsker at playmakeren blir værende i Tottenham.

Romelu Lukaku (Foto: OLIVIA HARRIS/Reuters)
Romelu Lukaku (Foto: OLIVIA HARRIS/Reuters)

Everton:
Det var en usedvanlig spennende dag på Goodison Park i går, da så mange som én spiller ble linket til Liverpools blåeste. Nå er vi tilbake til hverdagen etter søndagens ekstravaganse, og det betyr at absolutt ingen spillere skal være ønsket av Everton.

Fulham:
Martin Jol skal ha lagt inn et bud på litt under 30 millioner kr for Lens' 18 år gamle høyreback Serge Aurier.

Serge Aurier (Foto: DENIS CHARLET/Afp)
Serge Aurier (Foto: DENIS CHARLET/Afp)

Liverpool:
Klubben er enig med Hull om en overgang for den unge midtstopperen Daniel Ayala, som kan forsvinne fra Anfield for under ti millioner kr.

Samtidig skal Tottenham for tiden visstnok pønske ut et bud på Joe Cole, og står klare til å tilby 29-åringen det som omtales som en «veldig lukrativ» avtale.

Manchester City:
Bolton har fått klarsignal til å inngå samtaler med Manchester City om en overgang for Shaun Wright-Phillips.

Roberto Mancini har uttalt at han fortsatt er ute etter å forsterke stallen, men at rapportene om at City har lagt inn et bud på Wesley Sneijder ikke stemmer.

Shaun Wright-Phillips (Foto: KEVORK DJANSEZIAN/Afp)
Shaun Wright-Phillips (Foto: KEVORK DJANSEZIAN/Afp)

Manchester United:
Siste ord er nok ikke sagt om en mulig overgang for Wesley Sneijder. Spilleren har nå selv uttalt at han tror han er til salgs dersom Inter får et godt nok tilbud.

Da kan det være greit å vite at Glazer-familien, som eier Manchester United, nå skal ha konkrete planer om å selge 25 prosent av aksjene i klubben, noe som skal bidra til å kutte gjeld, og til syvende og sist også kan føre til at det blir mer penger til overs til spillerkjøp.

Newcastle:
Dersom José Enrique går til Liverpool vil han muligens erstattes med PSVs 23 år gamle landslagsmann Erik Pieters.

Samtidig vurderer skjærene å prøve seg på kanarifuglenes Grant Holt, mens de allerede skal ha lagt inn et bud på 90 millioner kr for Tottenham-spiss Roman Pavljutsjenko.

Erik Pieters (Foto: ATTILA KISBENEDEK/Afp)
Erik Pieters (Foto: ATTILA KISBENEDEK/Afp)

Norwich:
Newcastle kan finne på å banke på døren på Carrow Road i nærmeste fremtid, for å forhøre seg om tilgjengeligheten til Grant Holt.

QPR:
Neil Warnock har bekreftet at han ønsker å signere den brasilianske midtstopperen Bruno Perone i nærmeste fremtid. 24-åringen er for tiden på prøvespill i London.

Bruno Perone (Foto: Adam Davy/Pa Photos)
Bruno Perone (Foto: Adam Davy/Pa Photos)

Stoke:
Ryktene om at Marseilles Charles Kaboré skal være nær en overgang til Stoke blir stadig mer troverdige.

Sunderland:
James McClean vil med stor sannsynlighet være en av de minst profilerte spillerne som melder overgang til Sunderland i sommer. 22-åringen fra Derry hevder selv at overgangen snart er i boks.

Swansea:
Det mangler ikke på ambisjoner i Wales. David Trezeguet er riktignok en noe fallert stjerne, men 33-åringen banket inn 12 mål for nedrykkslaget Hércules i La Liga forrige sesong.

Swansea håper å kunne lokke spissen bort fra en retur til Frankrike.

David Trezeguet (Foto: JAIME REINA/Afp)
David Trezeguet (Foto: JAIME REINA/Afp)

Tottenham:
Newcastle skal ha lagt inn et bud på 90 millioner kr for Tottenham-spiss Roman Pavljutsjenko.

Harry Redknapp planlegger samtidig etter sigende et bud på Celtics 22 år gamle sør-koreanske stjerne Ki Sung-Yueng, og står klar til å tilby Liverpools Joe Cole det som omtales som en «veldig lukrativ» avtale.

Ki Sung-Yueng (Foto: DAVID MOIR/Reuters)
Ki Sung-Yueng (Foto: DAVID MOIR/Reuters)

West Bromwich Albion:
Shane Long skal visstnok bli klar for WBA i løpet av dagen. Spissen vil koste over 60 millioner kr når han melder overgang fra Reading.

Wigan:
Det mest spennende som skjer her om dagen er kanskje at klubben har en prøvespiller på besøk. Det mest spennende med denne spilleren er kanskje at han har et navn som faller i smak for alle med en noe underbuksebasert humor. Nouha Dicko er hans navn.Wolverhampton Wanderers:
Det er ikke så mange dager i året Mick McCarthy klarer å la være å fortelle pressen hvor David kjøpte ølet.

Denne gangen er det landslagenes treningskamper som får gjennomgå. – Det er latterlig, sier 52-åringen om at han må avse spillere til disse kampene, og legger til at alt var bedre før.

Han sier derimot ikke noe om hvorvidt det er nye spillere på vei til Molineux.