mester1
mester1

Disse er klare for «Mesternes Mester»

Se neste års deltakerliste her.

I september starter innspillingen av en ny sesong med «Mesternes Mester», og mandag presenterer VG deltakerlisten, som består av alt fra tidligere langrennsutøvere til en verdensmester i frisbee.

Gleder seg

Blant deltakerne finner vi også Rosenborg-stjernen Roar Strand.

– Jeg har fulgt med programmet lenge, og det virker som deltakerne har det veldig hyggelig og får gode relasjoner seg imellom. I tillegg, så er det et konkurranseaspekt som jeg ser på som en stor utfordring, sier Strand til VG.

Innspillingen finner sted i Ungarn, og skal sendes på NRK1 til neste år.

Strand forteller at han er godt trent foran konkurransen, men at formen ikke er hva den en gang var. I november i fjor ble Strand hjerteoperert på St. Olavs Hospital i Trondheim.

Les også: Trekker seg fra «Mesternes Mester»

Fotballspiller og frisbeemester

På deltakerlisten finner vi også alpinist Astrid Lødemel, langrennsløper Trude Dybendahl, seileren Linda Andersen, skiskytter Linda Grubben og fotballstjerne Bente Nordby.

Tidligere verdensmester i frisbee, Sune Wentzel, skal også konkurrere om mestergullet. Det samme skal bokseren Thomas Hansvoll og golfesset Henrik Bjørnstad.

Programleder blir som tidligere Dag Erik Pedersen.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Mesternes mester680
Mesternes mester680

Tidligere vinnere

I årets sesong av «Mesternes Mester» var det eksalpinist Finn Christian «Finken» Jagge som gikk av med seieren.

– Det er deilig å endelig kunne juble etter å ha skjult det i seks måneder. Det er en utrolig glede, sa Finn Christian til «God kveld Norge» i vår.

Les mer: – Jeg fant ut at det bare var å unngå å tape

I 2010 var det snøbrettkjører Daniel Franck som gikk seirende ut av konkurransen, mens syklist Dag Otto Lauritzen vant i 2009.