Nosa Igiebor (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)
Nosa Igiebor (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)

Nosa til Hapoel Tel Aviv: – LSK mister et gir eller to

Lillestrøm er enig med Hapoel Tel Aviv om overgangssummen for Nosa. TV 2-ekspert Bengt Eriksen tror ikke et salg vil svekke klubbens medaljesjanser.

Nosa Igiebor spilte andreomgangen for Lillestrøm mot Sarpsborg. Det var trolig nigerianerens siste kamp for LSK. For søndag kveld møtte agenten hans representanter for israelske Hapoel Tel Aviv.

– Jeg tror at jeg tar avgjørelsen om å spille i Israel søndag kveld. Etter møtet får jeg vite hva som skjer. Jeg blir glad hvis alt går i orden med overgangen til Hapoel, sa Nosa til TV 2 Sporten etter kampen.

Papirarbeid og medisinsk test
Mandag morgen kom bekreftelsen fra LSK-leiren:

– Vi er nå enige om en overgangssum for Nosa Igiebor til Hapoel Tel Aviv. Det er likevel ingenting som er avklart før Nosa har gått gjennom den medisinsk testen i Israel. Ikke minst må også papirarbeidet gjøres unna, sier Torgeir Bjarmann til LSK.no.

Ifølge Romerikes Blad er overgangssummen på snaut åtte millioner kroner.

Nosa har allerede satt seg på flyet ned til Israel, skriver LSK.no.

20-åringen står med solide åtte scoringer på 14 kamper fra start i Tippeligaen denne sesongen.

Kan du skape et vinnerlag? Spill TippeligaExpert!
Tippeligaen i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

– Mister et gir eller to
TV 2s fotballekspert Bengt Eriksen tror ikke Lillestrøms medaljesjanser vil være svekket dersom overgangen går i orden.

– De har mistet Anthony Ujah og Nosa, som begge er spillere som kunne avgjort tøffe kamper i høst. Men jeg vet ikke om det svekker LSK, ikke minst med tanke på bråket som har vært rundt Nosa og sosiale medier, sier Eriksen og sikter til at enkelte spillere har kritiserte Nosa for dårlige holdninger.

– Sportslig mister LSK et gir eller to, men har en ung og lovende Fredrik Gulbrandsen i bakhånd. De har også vært en del plaget med skader, men dette begynner å komme på plass igjen nå, sier Eriksen.

18 år gamle Gulbrandsen scoret to ganger i 3-1-seieren over Sarpsborg søndag.

Bengt_Eriksen
Bengt_Eriksen