ny4-vold-askim-F - Fortsatt livstruende for 32-åring etter grov vold i Askim

32-åringen som ble slått ned da han klaget på bråk i et nabohus i Askim natt til søndag, er fortsatt livstruende skadd. To unge menn er pågrepet og vil bli framstilt for varetektsfengsling mandag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

32-åringen ble slått ned i Apalveien i Askim da han gikk bort til et nabohus og klaget over bråk fra en ungdomsfest som fant sted der. Mannen ble fløyet til Ullevål sykehus i Oslo, der han søndag kveld fortsatt lå til intensivbehandling med livstruende skader.

To menn i 20-årene er pågrepet i saken. De fremstilles for varetektsfengsling i Heggen og Frøland tingrett i Mysen mandag.

– De er siktet for legemsbeskadigelse med betydelig skade og for å ha vært flere i fellesskap om ugjerningen. Begge vil bli begjært fengslet i fire uker med brev- og besøksforbud, hvorav de to første ukene i isolasjon, sier politiadvokat Nora Ingebrigtsen i Follo politidistrikt til NTB.

32-åringen ble slått ned utenfor huset, og politiet fikk melding om saken klokka 00.15 natt til søndag.

– Vi har avhørt de som var på festen, og foretatt en rundspørring i nabolaget, men vi arbeider fortsatt med å klarlegge hendelsesforløpet. Vi fortsetter med avhørene og ber om at de som kan ha opplysninger i saken, tar kontakt med politiet, sier Ingebrigtsen.

Hun bekreftet at det ble drukket alkohol på festen, men ønsker ikke å si noe om hvilke skader 32-åringen er påført eller om noen av de involverte er kjenninger av politiet. (©NTB)