FAN: Superstjernen Justin Bieber (17) har ved flere anledninger qvotet Erik & Kriss hiten «Ølbriller» på Twitter.  (Foto: Beate A. Tecza Stella Pictures, © Beate A. Tecza)
FAN: Superstjernen Justin Bieber (17) har ved flere anledninger qvotet Erik & Kriss hiten «Ølbriller» på Twitter. (Foto: Beate A. Tecza Stella Pictures, © Beate A. Tecza)

Justin Bieber er fan av «Erik & Kriss»-hiten «Ølbriller»

– Justin Bieber er jo dritrå, sier «Kriss».

Hiten «Ølbriller» av «Erik & Kriss» har vært en «landeplage» i Norge denne våren og sommeren, og nå ser det ut til at fler enn bare norske og europeiske fans har latt seg fenge av slageren.

I følge Kristoffer Tømmerbakke i Erik & Kriss har nemlig tenåringsidolet og superstjernen Justin Bieber (17) ved flere anledninger quotet hiten «Ølbriller» på Twitter.

Les også: Se Erik og Kriss sin «Etter regnet» her

– Stor fan

– Det er våre følgere på Twitter som har gjort oss oppmerksom på dette, og vi har fått veldig mange tilbakemeldinger. Han skal blant annet ha quotet oss på «I'm fat, I'm single, I'm ready to mingle», forteller Tømmerbakke til God Kveld Norge.

Selv synes «Kriss» at det er moro at en superstjerne som Bieber siterer fraser fra deres sanger.

– Justin Bieber er jo dritrå! Jeg er en stor fan av suksess generelt. Det at en 17-åring greier å snu verden på hodet slik han har gjort er imponerende. Han er utrolig dyktig. Han er bare 17 år også, så han har nok en strålende karriere framfor seg, skryter Kriss.

Les også: Erik fra «Erik og Kriss» er Norges beste kjendiskokk

«Single and ready to mingle»?

Les også: Biebers kjæreste ignorerer drapstruslene

Tenåringsparet Justin Bieber og Selena Gomez har lenge vært et av de heteste parene i Hollywood. Nå florerer ryktene på flere kjendisnettsteder at Bieber har blitt dumpet av skjønnheten.

Men om Bieber nå er «single and ready to mingle» som , vites ikke med sikkerhet.