lohan0
lohan0

Coldplay nektet å ha Lindsay Lohan backstage

... men skuespillerkollega Kate Bosworth var hjertelig velkommen.

Da Coldplay spilte en utsolgt konsert i Los Angeles onsdag kveld var den skandaleombruste skuespilleren Lindsay Lohan til stede.

Takket nei

Skuespilleren hadde nok håpet at hun skulle få komme backstage og henge med bandet og crewet da konserten var ferdig, men bandet ville det annerledes.

De er veteraner når det kommer til å håndtere forespørsler fra ivrige fans, og de takket fint nei da «Mean Girls»-stjernen spurte om å få VIP-pass som gir adgang backstage, skriver thesun.co.uk.

Ble forbannet

Avvisningen falt ikke i like god jord hos Lohan selv, som lagde litt av en scene.

– Da Lindsay ble fortalt at hun ikke fikk komme backstage, fordi hun ikke hadde riktig pass, ble hun amper. Hun protesterte høylytt til de som håndterte gjestelista, i håp om at de skulle ombestemme seg men de var ikke til å rikke, forteller en kilde til avisa.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

lohan
lohan

Kate festet med bandet

Hollywood-skuespilleren Kate Bosworth hadde derimot ingen problemer med å få tilgang til backstage-området, og dette skal ha gjort Lohan enda mer forbannet.

bosworth (Foto: Maciel/X17online.com)
bosworth (Foto: Maciel/X17online.com)
– Hun ble hvertfall sint da hun fikk vite at skuespilleren Kate Bosworth hang sammen med Gwyneth Paltrow (skuespiller og vokalist Chris Martins kone jour. anm.) og bandet, sier kilden.

Vanskelig tid

Lohan opplever motvind fra flere kanter om dagen. Plum Miami magazine hadde booket Lindsay Lohan inn for en fotoshoot, og stjernen hadde også lovet å gjøre et intervju med bladet.

Lohan stilte opp på bildene, men ombestemte seg med hensyn til intervjuet.

I mangel av et intervju besluttet journalisten Jacquelynn Powers i stedet å fortelle hele verden hvordan det egentlig var å jobbe med den skandaleombruste stjernen. Bildet hun tegner av Lohan er ikke særlig flatterende, for å si det mildt.

At Lohans ekskjæreste, og kjendis-DJen, Samantha Ronson har funnet seg en ny flamme har heller ikke blitt tatt godt i mot hos skuespillestjernen. Visstnok skal hun ha blitt rasende.