DETTE ER IKKE EN FOTBALLTRENING: Men et moteshow. Kanskje blir fotballshortsen det nye moteplagget du sprader rundt i neste vår.
DETTE ER IKKE EN FOTBALLTRENING: Men et moteshow. Kanskje blir fotballshortsen det nye moteplagget du sprader rundt i neste vår.

Nå skal du gå i fotballshorts

Tror du treningstrenden vil slå an? Si din mening!

Neste vår og sommer er det fotballshortsen som gjelder. I hvertfall hvis det danske designmerket Baum und Pferdgarten får viljen sin. Hva synes du om trenden? Si din mening i avstemningen under!

Vi blogger direkte fra Copenhagen Fashion Week. Hold deg oppdatert på de viktigste trendene, de kuleste designerne og den særeste moten på Moteliv.

Svett mote

Under visningen til det danske designermerket Baum und Pfertgartes vår og sommerkolleksjon for 2012 under Copenhagen Fashion Week torsdag ble modellene sendt nedover catwalken iført både fotballshorts, helsetrøyer og thights inspirert av amerikansk fotball.

LES OGSÅ: Vi dekker Copenhagen Fashion Week

Om den sporty stilen appelerer til deg, trenger du nødvendigvis ikke bruke tusenvis av kroner på en designershorts. Langt billigere er det å kikke i treningsbagen til kjæresten din. Bare husk å vaske shortsen først...

Klare inspirasjoner

Vår- og sommerkolleksjonen til Baum und Pferdgarten får tankene til å gå til både Alexander Wangs sporty og androgyne uttrykk, samt Chloés feminine silhuetter. Kolleksjonen kjennetegnes av et rent uttrykk med klare, rene farger som kongeblått, hvitt, grønt. Uttrykket er sporty, i spedd søte detaljer som polkadotter, ruter og andre uskyldsrene mønstre.

Se flere bilder av kolleksjonen på vår blogg Moteliv.

LES OGSÅ: Slik blir Oslo Fashion Week

Halvsokker i pensko

Detaljene stod i fokus under Baum und Pferdgartens visning under Copenhagen Fashion Week. Mest iøyenfallende var detaljrike halvsokker i pumps, som vi har sett mye av det siste året. Det kan se ut til at denne trenden fortsetter, med både ensfargede og mønstrede sokker og strømper. En kul, men litt vanskelig trend - med mindre du har modellange, slanke ben.

LES OGSÅ: Knallfarger: Trenden du ikke kommer utenom

Skinndetaljer á la Chloé

Blant detaljene var også skinn, noe som gjør seg gjeldene allerede neste sesong. Jakker og vester var pyntet med skinndetaljer, gjerne på ermene, slik vi kjenner fra Chloé.

LES OGSÅ: Nina Jarebrink: Ja, hun er en motedronning

Copenhagen Fashion Week fortsetter ut helgen. Vi holder deg oppdatert på moteuken i København!