lisa mari moen jünge sporten sumo
lisa mari moen jünge sporten sumo

TV 2s sportsanker forsov seg før direktesending

– Jeg skvatt da jeg våknet.

Den tidligere «Frøken Norge»-vinneren Lisa-Mari Moen Jünge (23) har i sommer hatt drømmejobben som sportsanker på TV 2.

Løp til jobb i all hast

Men før dagens morgensending, klarte 23-åringen å forsove seg – med en og en halv time.

– Jeg svatt da jeg så hvor mye klokka var. Jeg pleier å være på jobb klokka syv, men jeg våknet kvart på åtte. Jeg rakk sendingen altså, men det ble veldig stress, forteller Jünge til «God Kveld Norge».

TV 2s søte sportsanker måtte dermed løpe til jobb i all hast.

– Man blir jo litt hevet i skuldrene etter en sånn morgen. Man blir litt stresset. I dag var det heldigvis enkle introer. Av og til i Sporten kan det komme vanskelige navn og sånn.

Les også: Derfor brøt TV 2-Cathrine ut i latter på direkten

– Husker at jeg var livredd

Junge (Foto: Scanpix)
Junge (Foto: Scanpix)
– Du er 23 år og ny i gamet, hvordan takler du direktesendinger?

– Selvfølgelig er man veldig nervøs. Jeg har jobbet i sommer på hovedkanalen. Tidligere har jeg også bare vært innom nyhetskanalen. Da husker jeg at jeg var livredd, men jeg kontrollerer bedre nervøsiteten nå. Det er lenge siden første gangen, da ble jeg kastet rett ut i det. Jeg har modnet litt mer nå, og tenker: «Gjør man feil så gjør man feil». Jeg slapper av og puster godt, forteller hun åpenhjertig til God Kveld Norge.

«Frøken Norge»

Jünge vant Frøken Norge i «2007». Samme år representerte hun også Norge i verdens største og mest prestisjetunge missekonkurranse Miss World i Kina. Der kom hun ikke med blant de 16 semifinalistene.

Den vakre jenta fikk mye oppmerksomhet etter dette og har jobbet som modell i tillegg til og ha vært avbildet i flere norske blader. Blant annet Cosmopolitan og In Magasinet, og på forsiden av FHM.

– Drømme-sommerjobben

Lisa-Mari Moen Jünge studerer fortiden journalistikk på Høgskolen i Oslo. Til høsten skal hun til Washington på utveksling, men hun håper på å kunne fortsette samarbeidet med TV 2.

– Dette er jo virkelig drømmesommerjobben. Det er så kjekt og koselig på jobb, og en flink gjeng som jeg lærer masse av.