allsang (Foto: TV 2)
allsang (Foto: TV 2)

Her tar Bjarne Brøndbo og Katrine Moholt rumpe-grep på TV

Se programlederne ta helt av under «Allsang på grensen»-innspilling.

– Jeg ble varm. Heit, ler Bjarne Brøndbo til «God kveld Norge» som forklaring på hvorfor han kastet skjorta under «Allsang på grensen» i Halden.

– Blitt kløpet i rumpa av mange

DDE-vokalisten er ikke ukjent med å by på seg selv, og også under innspillingen av det populære TV 2-programmet, som sendes i kveld, ga han publikum valuta for pengene.

allsang2 (Foto: TV 2)
allsang2 (Foto: TV 2)

– Jeg er jo litt kjent for å kaste skjorta, så jeg kan jo like godt gjøre det på «Allsang på grensen» som på en DDE-konsert, sier han.

– Hvordan var det å bli kløpet i rumpa av Katrine Moholt?

– Ja, jeg har vært kløpet i rumpa av mange. Jeg kan gå og så klyper de meg i rumpa fordi de tror det er lov. Så rumpa mi, jeg er kjent for den sangen, sier DDE-vokalisten.

– Det må være sånn

Katrine Moholt koste seg på scenen med sin medprogramleder, og hadde etter innpillingen bare godord å si om makkeren.

– Jeg er stor fan av Bjarne. Han er et fantastisk menneske, og vi har det så gøy sammen, vi har jobbet en del sammen tidligere. Og hans låter, det finnes jo ikke mer allsang. Han er så trivelig. Jeg digger Bjarne Brøndbo, sier Katrine Moholt til «God kveld Norge».

Hun så ikke noe unaturlig med at de to programlederne tok av på scenen. At det ble grepa tak for begge to, syntes hun var helt greit.

– Når man gjør en kjærlighetsduett som «Rumpa mi» er det klart vi må både kaste skjorter og klype rumper. Det er bare sånn det må være, ler Moholt.

Se «Allsang på grensen» på TV 2 torsdag klokka 20.00.