EKTE?: Heidi Montag og Spencer Pratt i lykkeligere dager
EKTE?: Heidi Montag og Spencer Pratt i lykkeligere dager

Heidi og Spencer etter «The Hills»: Blakke. Arbeidsløse. Hatet.

– Man kan faktisk bli for berømt, sier Spencer.

I løpet av tiden på MTV-serien «The Hills», ble Spencer Pratt og Heidi Montag (eller Speidi som de ble kalt av tabloidpressen) kanskje verdens mest berømte realitykjærestepar.

De surfet lenge på «The Hills»-bølgen, festet på LAs hotteste klubber og ble godt betalt av MTV for å brette ut sitt konstruerte privatliv for en hel verden.

Men berømmelsen har hatt sin pris, forteller de nå avdankede realitystjernene til The Daily Beast.

Arbeidsløse

Nå bor ekteparet i strandhuset til Spencer foreldre, fordi de slipper å betale leie der, noe som kommer godt med med tanke på at paret ikke eier nåla i veggen. Heidis kropp og ansikt er blitt forandret etter over ti plastiske operasjoner som hun nå kunne ønske hun aldri hadde gjennomført og forholdet til både mange venner og familie er ødelagt. Heidi har blant annet ingen kontakt med moren sin lenger.

Les også: Heidi Montag angrer bittert på brystoperasjonen

Paret er også innsett at realitykarrieren har gjort det svært vanskelig å finne seg nye jobber.

Spencer har lekt med ideen om å fullføre utdannelsen sin i statsvitenskap, men slo det fra seg.

– For hvem i det politiske miljøet ville ha ansatt Spencer Pratt, med tanke på det stigmaet som er knyttet til navnet mitt? spør han retorisk.

Istedet innrømmer han at han nå ville gjort omtrent hva som helst for penger.

(artikkelen fortsetter under bildet)

br (Foto: FAME PICTURES, © dS)
br (Foto: FAME PICTURES, © dS)

Jersey shore

– Hvis de ringte meg nå og sa «Vi vil ha deg med på «Jersey Shore», du må være en bølle, men til gjengjeld skal du få tilbake lønna di», så hadde jeg gjort det tvert, forteller han.

Heidi vasser heller ikke i jobbtilbud om dagen. Hun har vært med å konkurrere i et kokkeprogram på TV og får innimellom tilbud om å være vertinne på fester i Las Vegas, men det er også alt.

Les også: Heidi Montag trener 14 timer om dagen

Ellers består livene deres nå stort sett av å henge hjemme, spise taco og leke med hundene sine, forteller de.

Paret har ikke råd til annet.

Blakke

Da de var med i «The Hills» rullet pengene inn, men formuen har de sløst bort for lengst. De brukte blant annet over 10 millioner kroner på et mislykket forsøk på å lansere Heidi som popartist, og Spencer kjøpte klær for 5,5 millioner kroner for å bruke på programmet.

Les også: Slik sløste Heidi og Spencer bort 60 millioner

– Jeg kjøpte også en truck bare for å kjøre den i en episode av programmet, jeg har aldri sittet i den siden, forteller han.

Spencer kommer fra en velstående familie, mens Heidi hadde lite penger da hun vokste opp i Colorado.

(artikkelen fortsetter under bildet)

NY: Heidi Montag slik hun så ut før- og etter operasjonene
NY: Heidi Montag slik hun så ut før- og etter operasjonene

– Med min bakgrunn, så burde jeg ha skjønt at jeg det lureste hadde vært å spare hver eneste dollar, men egoet mitt ble for stort. Jeg trodde jeg investerte i meg selv og mitt varemerke, slik som Kim Kardashian, men jeg er jo ikke som henne. Hvordan kunne jeg lure meg selv til å tro at vi var like, når alle hatet meg? sukker hun.

Løgn

Nå som paret har fått «The Hills» litt på avstand, ser de at alt som fulgte i kjølvannet av serien, det være seg plastiske operasjoner eller andre skandaleoppslag av ymse slag, skyldtes at de var redde for å miste berømmelsen sin.

Les også: Spencer Pratt arrestert

– Det var en stor tabbe å forsøke å tviholde på berømmelsen, for dette har ingenting med forretninger å gjøre. Det var de jeg ikke skjønte, at reality-TV ikke er en karriere. Alle som sier at man kan gjøre stor karriere innenfor reality-TV, de lyver, advarer han.