Kelly og Christina
Kelly og Christina

Kelly Osbourne: – Christina Aguilera er en feit bitch

Skjelte ut popstjernen i TV-program.

Kelly Osbourne har aldri vært noen stor fan av Christina Aguilera, og det legger hun ikke skjul på. For tiden er Osbourne programleder for «E! Fashion Police» sammen med komiker Joan Rivers. I programmet hvor de bruker sine skarpe tunger til å bedømme motesansen til ulike stjerner.

Da Rivers bemerket under programmet at Aguilera så ut som hun var stappet inn i den lille sorte kjolen hun hadde på seg under et arrangement i München, så Osbourne sitt snitt til å virkelig la Aguilera få høre det.

Feit bitch

– Kanskje hun bare holder på å bli den feite bitchen hun var født til å bli. Hun oppførte seg som en f***e mot meg, og hun kjøpte huset mitt! sa Osbourne, og det stoppet ikke der:

– Hun kalte meg feit i årevis, så vet du hva, til helvete med deg Aguilera, du er også feit! utbrøt hun, skriver Us Magazine.

Osbourne har som kjent slitt med vekten selv, og det var ikke før hun takket ja til å være med i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse», at de overflødige kiloene forsvant.

Les også:Slik får Kelly Osbourne drømmekroppen

Hun vet også hvor sårende kommentarer om vekten kan være.

Gråt

I fjor fortalte Osbourne om vektproblemene sine til Us Magazine.

– Jeg fikk mer kritikk for å være feit, enn for å være en tung rusmisbruker. Det kommer jeg aldri til å forstå, sa hun.

Osbourne hadde også frisk i minne et tilfelle hvor en tenåring som tilfeldigvis kjørte forbi henne, hadde rullet ned vinduet og skreket «du er feit».

– Jeg dro gråtende til foreldrene mine. Jeg ville heller at folk skulle si jeg var stygg enn feit, fortalte hun da.

Likevel har hun altså ingen problemer med å kalle andre feite.