alexander (Foto: PLANET PHOTOS, © PLANET PHOTOS)
alexander (Foto: PLANET PHOTOS, © PLANET PHOTOS)

– Han var naken i åtte timer på én innspillingsdag

Alexander Skarsgård kaster klærne i het sexscene.

Den svenske Hollywood-skuespilleren Alexander Skarsgård (34) er igjen å se på TV-skjermen etter at sesong 4 av True Blood har begynt å rulle og gå på amerikansk fjernsyn.

Viser mye hud

I en av de siste episodene er stjerneskuespilleren kliss naken i en het sexscene, ifølge expressen.se.

– I løpet av én innspillingsdag var han naken i åtte timer, og han var veldig bekvem med det. Det er fantastisk, for det gjør det lettere for oss andre, sier Kristin Bauer som spiller Skarsgårds onde kollega Pam i serien.

Gjennom sin tid som vampyr i HBO-serien True Blood har han bydd på mye hud, men det er i den siste sesongen at han viser mer enn noensinne.

I episoden som går i USA denne uken, blir det svært så hett mellom Skarsgårds rollefigur Eric Northman og en av de kvinnelige karakterene, uten å avsløre for mye.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

ALEXANDER SKARSGÅRD ble rasende.
ALEXANDER SKARSGÅRD ble rasende.

I pappas fotspor

Alexander er sønn av skuespilleren Stellan Skarsgård, og Stellan synes det er gøy at flere av barna hans blir skuespillere.

– Det hadde vært forferdelig om de hadde vært dårlige. Det hadde vært plagsomt å se dem gjøre hva pappa gjorde, bare dårligere, men de er jo både klokere, penere og bedre enn jeg var, så det er en klar evolusjonsprosess som er i gang. Vi blir bare bedre og bedre, har Stellan tidligere fortalt «God kveld Norge».

Alexander er ferd med å virkelig sette sitt navn på Hollywoods stjernehimmel, og han er svært populær blant damene - men singel er han ikke.

Kate Bosworth kapret i fjor det svenske sexsymbolet, og i fjor var de å se sammen på ferie i Sverige.