Andre Villa (Foto: KARIM SAHIB/Afp)
Andre Villa (Foto: KARIM SAHIB/Afp)

Gigantisk motorshow på Viking Stadion

Viking asfalterer stadion for motorsportstjerner.

Den 31. august er det klart for tidenes motor-show i Stavanger. Viking Stadion blir asfaltert med 600 tonn asfalt før Solberg-brødrene kommer til byen med sitt gigantiske show. Henning Solberg sier til TV 2 Sporten at han ikke er redd for å ødelegge banen.

– Vi legger først en duk og plater på gresset før vi lesser på med asfalt. Det gikk helt fint i Telenor Arena, da vi hadde et lignende show der, sier Solberg.

Det er ikke bare brødrene Solberg som skal utfolde seg foran Stavanger-publikummet.

– Vi har med oss Andre Villa som er den råeste på FMX-motorsykkel. De er helte rå når de tar saltoer og andre stunts i luften.

Ifølge Solberg kan publikum glede seg til spesielt til en villmann på snøscooter.

– Jostein Stenberg blir også med på dette showet. Jeg synes det er helt sykt moro å se når han foretar høye hopp på scooteren. På denne arenaen sitter folk veldig tett på, og kommer til å oppleve farten og høyden på hoppene rett på kroppen, sier Solberg.

Da Viking åpnet stadion i 2004 var det med en visjon om å skape opplevelser utover fotball.

– Vi hadde et ønske om å skape unike opplevelser sammen. Da tenkte vi utover bare fotball. Klubben har arrangert store konserter, og nå flytter vi et gigantisk motorshow til stadion. Det håper vi blir en suksess, sier salgssjef Børge Moi Nilsen.