IKKE FUGL, MEN FISK: Her er Mario Balotelli avbildet med sin umiskjennelige hvite Maserati, som ikke lenger lukter som den pleide. (Foto: Eamonn and James Clarke/Pa Photos)
IKKE FUGL, MEN FISK: Her er Mario Balotelli avbildet med sin umiskjennelige hvite Maserati, som ikke lenger lukter som den pleide. (Foto: Eamonn and James Clarke/Pa Photos)
Premier League

– Lagkompisene ødela Balotellis bil med råtten fisk

I to uker lå det råtten fisk i Mario Balotellis bil mens han var på USA-turné med City.

Som regel kan man skrive side opp og side ned om Mario Balotellis påfunn, men denne gangen er det faktisk hans lagkompiser i Manchester City som har stått for ubehagelighetene.

Les også: Balotelli: – Jeg har hjemlengsel og liker ikke Manchester

Fylt med fisk
Mens City var på turné i USA har de nemlig sakte men sikkert sørget for at Balotellis kjære Maserati, verdt over 1,3 millioner kroner, har blitt ødelagt.

Lukten gjorde ham nesten dårlig. Den var avskyelig

Da han kom tilbake fra USA åpnet Balotelli bildøren og ble møtt av en fæl stank. I baksetet fant han en bag fylt med fisk som hadde ligget og godgjort seg i over to uker.

– Lukten gjorde ham nesten dårlig. Den var avskyelig. Det var fluer i bilen og lærsetene bak hadde råtten fisk over seg, sier en kilde til The Sun.

Nå blir den fiskedekte bilen mat for Balotellis forsikringsselskap, fordi to uker med råtnende fisk har gjort bilen ubrukelig.

Les også: Balotelli-tull bidro til svensk storgevinst
Les også: Balotelli dro på tur med mafiaen

Planlegger hevn
Men selv om bilen nå ikke lenger går an å kjøre uten neseklyper, så har ikke City-angriperen tenkt å slutte med sine ablegøyer. Lagkompisene kan nemlig vente seg en liten vendetta.

– Han har ingen anelse om hvem som står bak, for han har gjort så mange pek mot lagkameratene det siste året. Men han vil ikke slutte med skøyerstrekene. Han planlegger allerede hevnen, sier kilden.

Og skulle det ikke være en lagkompis som sto bak likevel, så er det kanskje en fra parkeringsetaten som er lei av å skrive ut bøter. Det er nemlig slik at Balotelli har gjort det til en vane å få tre parkeringsbøter – per dag!

Kullhjerte eller gullhjerte?
Balotelli mest kjente «pek» kom da han kastet dartpiler på lagkompiser, men han droppet også Citys parade etter FA-cupseieren forrige sesong til fordel for å kaste vannballonger i Milano.

Men selv om det noen ganger kan virke som om han har et hjerte av kull, så er det også gull i hans hjerte: Etter et casinobesøk ga han en uteligger 10.000 kroner og han tok også affære da han møtte mobbeoffer utenfor treningsfeltet til City.