Dansk TV-kokk traumatisert etter å ha kjørt sin kone og femåring i døden

37-årige Lars Dietrichsen er siktet for uaktsomt drap.

Danske medier forteller nå at den profilerte kokken Lars Dietrichsens liv ligger i ruiner etter at han fredag var i en tragisk bilulykke med sin familie på Autobahn, sør for Kassel i Tyskland.

Hans femårige sønn og hans kone Sanne ble drept i ulykken.

Siktet for uaktsomt drap

Han er nå siktet for uaktsomt drap, anklaget for å ha kjørt sine aller kjæreste i døden. Det kan Ekstra Bladet melde om.

Den danske kokken vil nå leve resten av sitt liv for sin gjenværende datter.

– Nå skal jeg bruke alle mine krefter på å leve videre for min datter. Det skal holde meg i gang, sa han til sin familie da de i helgen besøkte han på sykehuset i Kassel, Tyskland, forteller broren Søren Dietrichsen til Roskilde avis.

Var i ferd med å gjøre suksess i Frankrike

Den kjente restaurantsjefen flyttet sammen med sin familie til en fjellandsby i Provence, Frankrike for et halvt år siden, og har overtatt et lokalt herberg. Dietrichsen var i ferd med å gjøre stor suksess med restauranten.

Han var også med å starte Gourmet-bryggeriet, samt at han driver flere restauranter hjemme i Danmark.

– Dypt traumatisert

Den tragiske ulykken skjedde da den danske familien var på vei fra Sør-Frankrike og hjem til Roskilde. Bilen kjørte inn i en lastebil bakfra, opplyser tysk politi.

– Han er naturligvis hardt rammet og dypt traumatisert. Nå ber han om å få lov til å være i fred, så han kan få ro til å komme til krefter igjen og konsentrere seg om et liv med datteren, forteller broren Søren Dietrichsen til Roskilde Avis.