nosa
nosa

RBK la inn bud på åtte millioner kroner for Nosa

LSK og RBK skal ha være så godt som enige om en overgang for Nosa Igiebor. Spilleren selv skal imidlertid ikke være fornøyd med de personlige betingelsene.

Etter det TV 2 kjenner til skal Lillestrøm og Rosenborg ha blitt enige om en overgangssum på åtte millioner kroner for midtbaneeleganten.

Men Torgeir Bjarmann vil ikke kommentere TV 2s opplysninger.

– Det er interesse for Nosa. Men jeg har ingen kommentar til hvilke klubber som er interessert – eller om det er noen prosesser i gang for å selge ham, sier Lillestrøms sportsdirektør til TV 2 Sporten.

Ønsker seg bort
Den nigerianske midtbanespilleren har vært i konflikt både med spillergruppen og trener Henning Berg denne sesongen. Han er misfornøyd med å spille på venstrekanten, og ønsker seg bort fra Åråsen.

– Hvor problematisk er Nosas forhold til de andre spillerne og trener Henning Berg, Bjarmann?

– Det må du ta med Henning. Hva som skjer i spillergruppen og i garderoben er ikke min jobb, svarer Bjarmann.

Etter det TV 2 Sporten erfarer skal Nosa Igiebor ikke ha vært fornøyd med tilbudet fra RBK, men Erik Hoftun gir samme svar som Bjarmann.

– Det har jeg ingen kommentar til, sier Hoftun til TV 2 Sporten.

Jan Jönsson holder også kortene tett til brystet.

– Han er en interessant spiller, så jeg forstår at det oppstår rykter, sier Jönsson.

– Interesse fra Midtøsten
Ifølge Aftenposten skal den israelske storklubben Hapoel Tel Aviv være sikre på underskriften til Igiebor. LSK skal ha krevd én million euro for midtbanespilleren. Hapoel Tel Aviv vil imidlertid bare gi 800 000 euro, og ifølge Aftenposten skal det ha fått romerikingene til å senke kravet til 850 000 euro.

Låner Obiefule
Tirsdag ble det klart at LSK henter Paul Obiefule fra Hønefoss på lån ut sesongen. Bjarmann hevder han ikke er hentet som erstatter for Nosa Igiebor.

– Det har med situasjonen til Stefan Gislason å gjøre. Vi er fortsatt ikke enig med Gislason om en avtale for resten av sesongen. Så lenge det er usikkert, må vi ha en trygghet på at vi har en erfaren sentral midtbanespiller ut året, sier Torgeir Bjarmann.