Mikkel Diskerud (Foto: Aas, Erlend/SCANPIX)
Mikkel Diskerud (Foto: Aas, Erlend/SCANPIX)

– Helt naturlig at klubber utenfor Norge følger Mix

Men Inge André Olsen avviser ryktene om Manchester Uniteds interesse for Mikkel Diskerud.

Flere engelske medier har de siste dagene meldt at Manchester United, i tillegg til en annen Premier League-klubb, skal ha vist interesse for Mikkel Diskerud.

– Ingen konkrete bud
Stabæks sportslig administrative leder Inge André Olsen avviser ryktene.

– Ryktene overrasker meg ikke, men det har ikke vært noen konkrete bud til Stabæk på Mix. Mikkel er 20 år og har god Tippeliga-erfaring nå. Han har taklet det å ikke spille i favorittposisjonen sin på en veldig god måte - han har tatt det som et utviklingssteg i karrieren ved å spille kantspiller og spiss.

– Nå ser vi at han har fått uttelling for å være lojal og tenke på utvikling, i stedet for hvilken posisjon han skulle spille i i de første kampene i Tippeligaen i år. Så får han muligheten nå, og er en mye bedre spiller enn han var bare for fire måneder siden, sier han til TV 2 Sporten.

Mikkel Diskerud (Foto: ROBYN BECK/Afp)
Mikkel Diskerud (Foto: ROBYN BECK/Afp)

– Har et enormt potensial
Olsen er full av lovord om unggutten som fikk sitt gjennombrudd i Tippeligaen i 2009, og i årets sesong har spilt seg inn på lagets førsteellever.

– Mix kommer til å fortsette den utviklingen. Han har et enormt potensial. Som 20-åring har han vært innom det amerikanske a-landslaget og er høyaktuell for OL-landslaget til USA. Det er helt naturlig at det er klubber utenfor Norge som følger en sånn type spiller.

Og ifølge Olsen har Diskerud en lysende fremtid foran seg.

– Det er bare et tidsspørsmål før den interessen som vises blir konkret.