_BEN1234 (Foto: TV 2, © BEN)
_BEN1234 (Foto: TV 2, © BEN)

Rachel Nordtømme: – Nå trenger vi alle å kunne koble av, smile og le litt igjen

Det blir Norway Cup neste helg.

Etter de tragiske terrorhandlingene som utspant seg i Oslo og på Utøya på fredag har det vært uklart om Norway cup skulle avlyses etter likevel gjennomføres som planlagt kommende søndag.

Mandag formiddag satt Norway Cup-ledelsen i møter med politi og myndigheter, for å diskutere sikkerhetsrisikoen ved å gjennomføre arrangementet.

Skal lede turneringen

I en pressemelding underskrevet generalsekretær Frode Kyvåg og formann Terje Lund, heter det:

«Norway Cup har fått polititillatelse til å gjennomføre årets arrangement og har i tett samarbeid og dialog med offentlige myndigheter, Norges Idrettsforbund og Norges Fotballforbund besluttet å gjennomføre årets turnering.»

Kjendisblogger og Petter Northugs ekskjæreste Rachel Nordtømme skal lede åpningsshowet og selve fotballturneringen, men det er fortsatt usikkert hvordan åpningsshowet vil utspinne seg.

Ikke bekymret for sikkerheten

Rachel skriver på bloggen sin at hun er ikke bekymret for egen sikkerhet når hun skal lede verdens største fotballturnering.

«Jeg skal være programleder under både åpningsshow og selve Norway cup, sammen med Mathias Skarpaas. Sikkertheten kommer selvfølgelig i første rekke, og jeg kommer til å føle meg veldig trygg når vi skal formidle det som skjer på Ekebergsletta neste uke, og det tror jeg de unge fotballspillerne kommer til å gjøre også :-)».

Skarpaas jobber til daglig i TV 2 Sporten, men har programledererfaring fra Waschera: Fotball, som tidligere gikk på kanalen.

Gleder seg

Hun legger også til at hun mener turneringen er nødvendig i en tid som dette.

«Nå trenger vi alle å kunne koble av, smile og le litt igjen, derfor gleder jeg meg til å se så mye idrettsglede som det kommer til å være på sletta neste uke. Følg med på TV 2, så skal jeg og Mathias formidle så godt og entusiastisk som vi kan til dere».