javier Pastore (Foto: Luca Bruno/Ap)
javier Pastore (Foto: Luca Bruno/Ap)

Her er mandagens Premier League-rykter

Javier Pastore kan være på vei til Chelsea og dermed kan Luka Modrics drøm bli knust. Les mandagens rykter fra Premier League.

Arsenal
I sagaen om Cesc Fabregas så meldes det nå at Arsenal skal være villig til å godta et bud på 350 millioner kroner, men bare om den 20 år gamle midtbanespilleren Thiago Alcantara kommer i tillegg.

West Hams Scott Parker skal være ønsket av Arsène Wenger, men midtbanespillerens lønn kan bli en utfordring.

Aston Villa
Aston Villa skal ha blitt enige om en overgangssum for Charles N'Zogbia. Wigan-vingen rapporteres å være nær en femårskontrakt for Birmingham-klubben.

Charles N'Zogbia (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)
Charles N'Zogbia (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)

Blackburn
Blackburn skal prøve å sikre seg Tottenhams Robbie Keane. Spissen har ikke vært en suksess etter at han kom tilbake fra Liverpool og Harry Rednkapp skal være mer enn villig til å selge 30-åringen.

«Rovers» skal også ha lagt inn bud på Rodosav Petrovic. Petrovic er en defensiv midtbanespiller og spiller for Partizan Beograd.

Bolton
Nigel Reo-Coker kan bli en del av Owen Coyles mannskap på Reebok Stadium. Den tidligere Aston Villa-spilleren skal ha hatt samtaler med Bolton-manageren.

Chelsea
Flere medier melder mandag om at Palermos kreative midtbanespiller Javier Pastore nesten er klar for Chelsea. Argentineren skal koste nesten 430 millioner kroner. Dette kan også bety at Andre Villas-Boas gir opp Luka Modric.

Villas-Boas skal også ha sett seg ut en erstatter for Michael Essien som er ute i lang tid med skade. Erstatteren kan fort være Yann M'Vila som spiller for franske Rennes. 21-åringen har blitt linket til både Arsenal og Liverpool tidligere i sommer, men kan det altså tyde på Chelsea vil prøve å sikre seg midtbanespilleren.

Yann M'Vila (Foto: DAMIEN MEYER/Afp)
Yann M'Vila (Foto: DAMIEN MEYER/Afp)

Det har også vært mange spekulasjoner om Didier Drogbas fremtid i Chelsea etter Villas-Boas inntreden, nå sier den kraftige spissen at han vil signere en ny kontrakt med London-klubben.

Everton
Bortsett fra Phil Jagielkas mulige overgang til Arsenal er det lite nytt om Everton på overgangsmarkedet.

Fulham
Leeds United skal ikke lenger være interessert i å sikre seg Fulhams keeper David Stockdale etter at klubbene ikke klarte å bli enige om en overgang.

Liverpool
Sjansene for at Newcastle-back Jose Enrique ender opp i Liverpool ser stadig større ut. Den spanske backen har gått svært kritisk ut mot ledelsen i Newcastle og mener at de mangler ambisjoner på overgangsmarkedet.

Italienske Alberto Aquilani kan være på veil tilbake til Italia. Midtbanespilleren har slitt i England og skal være nær spill for Fiorentina, i første omgang på lån.

Manchester City
Manchester City-manager Roberto Mancini regner med at Sergio Aguero er signert i løpet av denne uken. Det kan samtidig se ut som at Nigel De Jong følger i Carlos Tévez fotspor, nederlenderen vil ikke signere ny kontrakt med Manchester-klubben og det spekuleres i om han vil be om å få forlate klubben.

Nigel De Jong og Carlos Tevez (Foto: ANDREW YATES/Afp)
Nigel De Jong og Carlos Tevez (Foto: ANDREW YATES/Afp)

Les også: Tévez møtte Inters sportsdirektør på ferie

Manchester United
Både aktive og tidligere United-spillere prøver å påvirke på overgangsmarkedet. Patrice Evra forteller om at han har snakket mye med Samir Nasri om å komme til Manchester United. – Vil han gå fra prins til konge må han komme hit, skal franskmannen ha sagt. Evra mener også at det ikke er tvil om hvilken Manchester klubb Nasri burde komme til, Nasri er som kjent sterkt ønsket av rivalene City.

Samir Nasri (Foto: Vincent Thian/Ap)
Samir Nasri (Foto: Vincent Thian/Ap)

David Beckham mener på sin side at det ville vært bra for Wesley Sneijder å dra til United. Beckham mener nederlenderen ville fylt skoene til Paul Scholes perfekt og at han vil bli en stor suksess i England.

For Joey Barton rykter, se under Newcastle.

Newcastle
Newcastle skal endelig ha blitt enige med Paris St. Germain om en overgang for Mevlut Erdinc. Spissen har tidligere sagt at vil bli i Frankrike, men det ser nå ut som at Erdinc kan være på vei til Nord-England.

Joey Barton har igjen gjort det klart at han vil spille for Newcastle neste sesong. Midtbanespilleren ble noe sjokkerende linket til Manchester United søndag, men Barton har forsikret Newcastle-fans om at han vil spille for «Magpies» også neste sesong.

Norwich
Ingen nyheter om Norwich mandag.

QPR
Den kreative midtbanespilleren Adel Taarabt er lei seg etter at det ser ut som hans overgang til Paris St. Germain er gått i vasken.

Stoke
Manager Tony Pulis ønsker å signere både Peter Crouch og Wilson Palacios fra Tottenham.

Sunderland
Lite nytt å finne om Sunderland på mandagens rykter.

Tottenham
Harry Redknapp skal være ute etter forrige VMs toppscorer, Diego Forlan. Atletico Madrid-spissen skal ha uttalt at han kunne tenke seg en retur til England.

Chelsea-nyheten om at Javier Pastore skal være på vei, kan også gjøre livet lettere for Harry Rednkapp, det blir sett på som sannsynlig at Pastore blir istedenfor og ikke i tillegg til Luka Modric.

Swansea
Swansea skal være ute etter Middlesbrough duo Leroy Leita og Marvin Emnes, men blir advart av Middlesbrough-manager Tony Mowbray om at de ikke vil få de på billigsalg.

West Bromwich Albion
Lite nytt å melde om, Owen Hargreaves skal ha hatt samtaler med klubben.

Wigan
Det ser ut som at Charles N'Zogbia er tapt for Wigan. Det meldes nemlig at Aston Villa har fått akseptert et bud og mye tyder på at den kreative vingen spiller for Alex McLeish neste år.

Wolves
«Ulvene» ønsker å signere tidligere Aston Villa og West Ham-spiller Thoms Hitzlsperger og den klubbløse tyskeren vurderer visstnok et tilbud.