Santiago Cazorla (Foto: PIERRE PHILIPPE MARCOU/AFP)
Santiago Cazorla (Foto: PIERRE PHILIPPE MARCOU/AFP)

Her er lørdagens Premier League-rykter

– Arsenal har pekt ut en Fabregas-erstatter. Sjekk ryktene rundt din klubb her!

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Statistikk | Terminlister
Sjekk TV 2 Sportens overgangssenter

Arsenal:
Arsène Wenger håper fremdeles at Samir Nasri vil signere en ny kontrakt, og er bestemt på å hente inn en forsvarsspillere. Et bud på Phil Jagielka har blitt avslått av Everton, og han vurderer også Gary Cahill og Chris Samba.

Ryktene omkring Barcelona og Cesc Fabregas fortsetter naturlig nok også, og nå hevdes det at Arsenal har blinket ut Villarreals Santi Cazorla som erstatter.

Aston Villa:
Villa jakter en ny kantspiller etter å ha mistet både Stewart Downing og Ashley Young. Wigans Charles N'Zogbia er førstevalget, men dersom den overgangen går i vaksen kan Villa i stedet gå for Spartak Moskvas Aiden McGeady.

Aston Villa, Fulham og Wolves kjemper om signaturen til Thomas Hitzlsperger.

Blackburn:
Benjani har forlatt Blackburn etter at han ikke ble enig om en ny kontrakt. I tillegg ser Nikola Kalinic ut til å være på vei vekk. Dnipro har lagt inn et bud på 6 millioner pund for den kroatiske angriperen.

Nikola Kalinic (Foto: David Howarth/Pa Photos)
Nikola Kalinic (Foto: David Howarth/Pa Photos)

Bolton:
Bolton-manager Owen Coyle har tre navn på blokka, og kobles til Burnley-duoen Chris Eagles og Tyrone Mears, samt Manchester Citys Nedum Onuoha.

Chelsea:
Chelsea skal være enig med Barcelona om en overgang for midtbanetalentet Oriol Romeu.

Everton:
Arsène Wenger er klar på at han vil ha en ny stopper, og Phil Jagielka er på listen. Everton har avslått ett bud, og må stålsette seg for et nytt.

Fulham:
John Pantsil ble ikke enige med Fulham om en ny kontrakt, og Daily Mail skriver nå at han har signert en treårskontrakt med Leicester.

Aston Villa, Fulham og Wolves kjemper om signaturen til Thomas Hitzlsperger.

Liverpool:
Presidenten i den ivorianske klubben Stade d'Abidjan hevder Liverpool er interessert i den unge angriperen Angban Bekanty. Ungguttens alder er uviss, det rapporteres at han er mellom 14 og 16 år.

Lyon skal også ha oppmuntret Liverpool til å komme med et bud på venstrebacken Aly Cissokho.

Alberto Aquilani skal også være på vei til Fiorentina på lån. Midtbanespilleren skal være villig til å ta et lønnskutt for å sikre en overgang til Serie A-klubben.

Mange andre også på vei vekk: Liverpool skal være villig til å lytte til bud på Maxi Rodriguez, Milan Jovanovic , Raul Meireles og Joe Cole.

Manchester City:
City jakter en ny reservekeeper etter at Shay Given gikk til Villa. Tyske Timo Hildebrand (32) kan bli erstatteren, og kan hentes gratis etter at kontrakten med Sporting Lisboa gikk ut.

Timo Hildebrand  (Foto: THOMAS KIENZLE/AP)
Timo Hildebrand (Foto: THOMAS KIENZLE/AP)

En rekke andre spillere kobles også til City: Samir Nasri, Sergio Agüero og den 20 år gamle AC Milan-angriperen Luca Scapuzzi kobles alle til Eastlands.

Ryktene rundt Carlos Tévez fortsetter, og Inter har en plan om å gjøre slik AC Milan gjorde med Zlatan Ibrahimovic. Serie A-klubben vil hente Tévez på lån. De kan imidlertid få konkurranse, for Real Madrid og José Mourinho overvåker situasjonen nøye.

Manchester United:
Manchester United har alt hentet et keepertalent i David de Gea, men ser ikke ut til å nøye seg med det. United skal være interessert i den 18 år gamle PSG-keeperen Alphonse Areola.

United kobles fremdeles til Inters Wesley Sneijder, men Sir Alex Ferguson skal også hen en plan B: Santos-talentet Paulo Henrique Ganso.

Newcastle:
Newcastle har ikke gitt opp å kjøpe PSG-angriperen Mevlut Erdinc.

Norwich:
Etter at Tottenham-forsvarer Kyle Naughton ble klar for Norwich fredag er manager Paul Lambert ferdig med shoppingen. – Vi ønsket å hente seks eller sju spillere, og jeg er fornøyd med at vi nå har klart det, sier Lambert.

QPR:
Godt nytt for QPR-fansen. Klubbens eiere avviser at Adel Taarabt vil forlate klubben. De er klare på at han skal spille Premier League-fotball for det nyopprykkede laget den kommende sesongen.

Stoke:
Tony Pulis ønsker fire-fem ny ansikter på Britannia Stadium. I dag som i går kobles Juventus-spilleren Mohamed Sissoko til klubben.

Sunderland:
Steed Malbranque benekter at han vil forlate Sunderland, og vil kjempe om plassen på laget til Steve Bruce.

Swansea:
Swansea er ute av kampen om Mariano Pavone. Nykommeren ble ikke enige med argentineren om de personlige betingelsene.

Tottenham:
Harry Redknapp håper å sikre seg Manchester City-spissen Emmanuel Adebayor på lån.

Emmanuel Adebayor (Foto: Mike Stobe/Afp)
Emmanuel Adebayor (Foto: Mike Stobe/Afp)

West Bromwich Albion:
West Brom jobber fortsatt hardt for å sikre seg Birmingham-keeper Ben Foster på lån, ettersom Scott Carson har gått til Bursaspor.

Wigan:
Dave Whelan innser at Charles N'Zogbia kommer til å forlate klubben, men hevder det er flere klubber enn Aston Villa som er interessert.

Wolves:
Aston Villa, Fulham og Wolves kjemper om signaturen til Thomas Hitzlsperger.