STUM AV SJOKK: Johnny Silseth i i rapperduoen Jaa9 og OnklP befant seg like i nærheten, i Akersgata, da eksplosjonen gikk av i Oslo sentrum.   Det sto en dame inni portrommet, og vi bare begynte og le for vi var helt i sjokk. Hva skal man si og gjøre da? sier Jaa9.  (Foto: TV 2 montasje)
STUM AV SJOKK: Johnny Silseth i i rapperduoen Jaa9 og OnklP befant seg like i nærheten, i Akersgata, da eksplosjonen gikk av i Oslo sentrum. Det sto en dame inni portrommet, og vi bare begynte og le for vi var helt i sjokk. Hva skal man si og gjøre da? sier Jaa9. (Foto: TV 2 montasje)

– Jeg så bare masse røyk, og vinduer og glass føyk i lufta

jaa9 er en av mange kjendiser som uttrykker sjokk og vantro i meldinger på Twitter.

Flere kjendiser som har oppholdt seg i Oslo sentrum da terrorangrepet slo til er i fullstendig sjokk. Johnny Silseth i i rapperduoen ”Jaa9 og OnklP” befant seg like i nærheten, i Akersgata, da eksplosjonen gikk av i Oslo sentrum.

”Å fytti saatan! Nå smalt det akkurat i regjeringskvartalet så glass knustes langt oppover gata” skrev han i en melding på Twitter.

Han forteller at glassbiter fra knuste vinduer i området fløy i lufta.

– Det regna fuckings glass over hele meg. Satan det rista. Glasset raste ned på hodet mitt, sier Jaa9 til God Kveld Norge.

Johnny Silseth forteller til God Kveld Norge at han bor like i nærheten av der eksplosjonen gikk av, og var på vei ut døra da det skjedde.

– Jeg sto ute og ventet på en taxi da det smalt. Rundt meg på alle kanter så jeg glass og vinduer som føyk. Det kom røyk fra en bygning, og et vindu sprakk like over meg så glasset raste ned over hodet mitt. Jeg søkte tilflukt i portrommet i bygget mitt. Akkurat da var jeg redd, sier han til God Kveld Norge.

Les også: Jaa9 og OnklP er redd for gamliser!

Lo i sjokktilstand

Jaa9 beskriver at han ble ganske stum av sjokk.

– Det sto en dame inni portrommet, og vi bare begynte og le for vi var helt i sjokk. Hva skal man si og gjøre da? sier Jaa9.

Det bekreftet terrorangrepet i Oslo sentrum har rystet en hel verden fredag ettermiddag. En kraftig eksplosjon som rammet regjeringskvartalet og Oslo sentrum fredag ettermiddag skapte panikk og kaos i hovedstaden, og flere mennesker er bekreftet omkommet.

Dropp rasismen!

Kjendisene uttrykker nå sjokk og vantro i meldinger på Twitter. Farmen-programleder Gaute Grøtta Grav twitrer at han hørte eksplosjonen helt opp på St. Hanshaugen hvor han oppholdt seg innendørs.

Hallvard Flatland uttrykker frykt for omfanget av denne hendelsen i en melding på Twitter: «Når man ser disse bildene på TV, fylles man av frykt for hvor mange døde og skadde som finnes i de ødelagte bygningene»

Les også: Hjalp skrekkslagne ungdommer opp av sjøen

Lisa Stokke ber også nordmenn om å spare seg for rasisme på grunn av hendelsen, og ber oss heller sende tanker til pårørende: «No Racism please norwegians as a result of bombs! Remember there are crazy people in every religion and country. Lets give our att 2 t injured», skriver hun på nettsamfunnet.

I tillegg til eksplosjonen i regjeringskvartalet har en våpendesperado herjet på en sommerleir for AUFs medlemmer på utøya.