skavlan (Foto: Grøtt, Vegard)
skavlan (Foto: Grøtt, Vegard)

Jenny Skavlan gjorde research på fulle jenter

– Jeg var veldig nervøs for det.

Jenny Skavlan spiller rollen som bloggeren Isabelle i filmen «Hjelp, vi er i filmbransjen», og for å sette seg ekstra godt inn i karakteren hentet Jenny inn tips på byen.

Gjorde studier på byen

Isabelle er nemlig en smule alkoholisert, og liker å nyte noen edle dråper midt på dagen.

– Isabelle blir en del av dette entouraget som skal lage film, og får jobb som stillfotograf - som man kan ha en smule promille når man utfører. Det fører til mye velting.

For å spille full på best mulig vis, uten å faktisk være det, tok Jenny seg noen turer på byen der hun gjorde en del observasjoner på fulle jenter.

– Jeg gjorde litt studier på byen, for å se hvordan det egentlig er. Så det gikk fint det. Jeg la merke til at folk snakker ganske tydelig og sakte, kanskje litt vel sakte til tider. Men min karakter er mye full midt på dagen og vil helst skjule det. Så når folk er fulle legger de gjerne litt på, fordi de synes det er stas, men her var det omvendt.

Ikke vanskelig å spille full

Hun forteller at selv om det ikke var så vrient å spille full, så var hun nervøs på forhånd.

– Nei, det var ikke så vanskelig som jeg hadde trodd. Men jeg var veldig nervøs for det, for man har ikke lyst å være Fleksnes-full, hvor man hikker og sjangler rundt.

I filmen får hun også anledning til å kysse på Odd Magnus Williamson, noe hun beskriver som fint.

– Det var fint å kysse med «Odda». Det var litt artig, han er jo veldig høy. Han er sikkert 20 centimeter høyere enn Thomas (Gullestad, Jennys kjæreste jour.anm.), så det var artig med litt variasjon. Han var som et klatrestativ.

«Hjelp, vi er i filmbransjen» har premiere 22. juli.

Les også: Slik var det å kysse Jenny!