Morten Gamst Pedersen (Foto: Jon Buckle/Pa Photos)
Morten Gamst Pedersen (Foto: Jon Buckle/Pa Photos)

Bombeattentat stopper Gamst og Blackburn

Blackburns treningsleir i India er lagt på is etter bombeattentat i Mumbai forrige uke.

Blackburn og Morten Gamst Pedersen skulle etter planen reist til India for å spille en oppvisningskamp og møte klubbens indiske eiere.

Bombeattentat
Planene er nå lagt på is etter at flere av spillerne uttrykte bekymring over sikkerheten etter forrige ukes bombeattentat i Mumbai. Det skriver Lancashire Telegraph.

Les også: Her er onsdagens Premier League-rykter

Rovers skulle spilt kamp i Pune, drøye 150 kilometer unna Mumbai, men nå må Gamst Pedersen og resten av laget utsette turen til etter sesongstart.

– Turen er ikke avlyst. Den er utsatt som et resultat av det som skjer der nede. Styret hadde et møte med eierne og vi vil reise ned dit i starten av oktober, sier Blackburn-manager Steve Kean.

Demper skuffelsen
Kean tror at eierne ville blitt skuffet dersom turen hadde blitt skrinlagt for godt. At reisen blir utsatt til oktober mener Blackburn-manageren er med på å mildne skuffelsen for eierne.

I en pressemelding sier klubben at flere sikkerhetsvurderinger nå vil bli tatt før laget bestemmer seg for å reise til India.

– Sikkerhet er alltid topprioritet og etter samtaler med våre sikkerhetsrådgivere har vi kommet fram til at det eneste å gjøre er å utsette turen, skriver klubben.

Blackburn møter Aston Villa til treningskamp i Hong Kong 27. juni, før Chelsea eller Kitchee venter tre dager senere. De hvite og blå serieåpner hjemme mot Wolverhampton 13. august.