En frisk og rask omelett passer til frokost, lunsj og middag.
En frisk og rask omelett passer til frokost, lunsj og middag.
Omelett_og_bakepulv_295801a
Omelett_og_bakepulv_295801a

Rask og lett sommer-omelett

Omelett er kjapt, enkelt og mettende. Her får du Wenches oppskrift.

Omelett gir deg et mettende måltid på null komma niks! Lag den gjerne til både frokost, lunsj og middag.

Her får du en Wenches oppskrift på en fargerik omelett med løk, poteter, brokkoli, cherrytomater og peppermakrell.

Les også: Sommerlig sjokoladedrøm

Ingredienser:

1 løk

2 ss nøytral olje

2-3 kokte poteter

8 egg

1 ½ ts salt

grovmalt pepper

1 ¼ dl vann

salat, redikker eller sherrytomater

varmrøkt makrell

finhakket persille

olivenolje

salt, pepper

Les også: Den perfekte sommerbrunsj

Les også: Feite vaffler til frokost

353609

Les også: Keiserlig cæsarsalat

Slik gjør du:

Rens og finhakk løken og del poteter i skiver. Surr løken i olje i en stekepanne til løken er myk og blank. Tilsett poteter og brokkoli.

Visp sammen egg, salt, pepper og vann og hell over grønnsakene i pannen. Legg til slutt på sherrytomater. Stek på svak varme i 15- 20 min, legg et lokk på pannen og pass på at omeletten ikke brenner seg i bunnen.

Del salat og grønnsaker opp i mindre biter og vend inn olivenolje salt og pepper. Legg salatblandingen og biter av skinn og benfri peppermakrell på toppen av omeletten ved servering. Eller server salat og makrell ved siden av omeletten.

Variasjon:

Tilsett paprika i omeletten, løk kan erstattes av purre. Peppermakrell kan erstattes av skiver av spekemat.

Kald omelett smaker godt på brødskiva som nistemat.

Les også: Oppskrift på hjemmelaget sjokoladepålegg

Se del 2 her!

353612

Les også:

En uslåelig smakskombinasjon: Wenches pasta med tomat og basilikum

Prøv Wenches gulrot- og linsesuppe

Slik får du en fristende piknikkurv