Michelle Obama skriver seg inn i gjesteboken, etter at mannen, fredsprisvinner og president Barack Obama hadde skrevet en hilsen på Nobelinstituttet torsdag morgen. Obama vil senere på dagen bli overrakt Nobel Fredspris 2009.  (Foto: Terje Bendiksby / Scanpix)
Michelle Obama skriver seg inn i gjesteboken, etter at mannen, fredsprisvinner og president Barack Obama hadde skrevet en hilsen på Nobelinstituttet torsdag morgen. Obama vil senere på dagen bli overrakt Nobel Fredspris 2009. (Foto: Terje Bendiksby / Scanpix)

Michelle Obama blir TV-stjerne

Nå får du se presidentfruen i «Extreme Makeover».

President Barack Obamas kone og USAs førstedame, Michelle Obama, blir snart å se på TV.

Skal hjelpe veteraner

Michelle skal nemlig være med i ABC-programmet «Extreme Makeover: Home Edition», som i Norge sendes på TV3. Det er i forbindelse med et program for å hjelpe veteraner fra militæret Obama deltar.

Torsdag reiser Michelle til Fayetteville i North Carolina for å hjelpe med oppbygningen av et ressurssenter for hjemløse kvinnelige veteraner, som ligger like utenfor Fort Bragg.

Det hvite hus bekrefter TV-deltakelsen.

Sendes i USA i oktober

Obama deltar som en del av organisasjonen «Joining Forces», som ble grunnlagt av Dr. Jill Biden for å hjelpe veteraner og deres familier.

Programmet sendes i USA i oktober, når det kommer på norske TV-skjermer er foreløpig ikke kjent.