Wenche (Foto: Monica Strømdahl )
Wenche (Foto: Monica Strømdahl )

Bli bedre kjent med Wenche Fremo

Møt Jakten-bonden Wenche fra Buvika.

Navn: Wenche Fremo

Alder: 31 år

Bosted: Buvika

Se intervju med Wenche nederst og bildegalleri øverst i artikkelen!

Litt om gården

Stavholt Gård ligger på toppen mellom Buvik og Melhus, i Skaun kommune. Tre mil utenfor Trondheim sentrum.

Vi driver med hester; trening, problemløsning, bombesikring, tilridning, innridning, innkjøring, samt oppstalling av ridehester.

For min del er gården mer en plass å bo, da jeg jobber heltid i byen og har tenkt å fortsette med det. Hadde et ønske om å bo mer landlig, på et sted der jeg kan jobbe litt fysisk av og til, og med nærhet til byen.

Beskriv deg selv:

Jeg er drømmedama for den som er sterk nok til å takle meg. Jeg krever alt og gir alt. Krangler ikke, er dedikert, lojal, oppfinnsom og råsterk. Samtidig svak til tider, trenger et trygt holdepunkt i hverdagen, en klippe å klamre meg fast til når det stormer. Samtidig som jeg ønsker å få være den klippen, når det trengs. Jeg elsker livet og menneskene, familie og venner betyr mye, elsker gården, jobben, Norge.

Hvilke hobbyer har du?

Jeg liker å snekkere, ri på tur i skogen, dykke, friluftsliv. Jeg elsker barn så jeg liker å låne med meg flere barn i helgen sånn at min sønn har noen å leke med også. Jeg liker å lage mat og ha middagsselskap. Jeg liker å stelle for dem jeg har rundt meg.

Hvordan er en typisk hverdag for deg?

Da er jeg på jobb fra 08.00 til 16.00 i byen. En interessant og utfordrende jobb som jeg elsker. Så drar jeg hjem og spiser middag og slapper av en times tid. Etter det så ser jeg på lista mi over ting som kan gjøres så velge jeg det jeg har lyst til å gjøre den dagen. Være ute hvis det er pent vær eller være inne hvis det er dårlig vær. Sånn kan en typisk dag se ut.

Hvordan er en drømmedag for deg?

Det er kombinasjonen mellom fysisk og stillesittende arbeid. Når man snakker om drømmedag kan man si at man skal være på ferie eller være på fjellet. Det kan også være en drømmedag, men ikke en hverdag. Drømmehverdagen har jeg nå.

Hvorfor være med i «Jakten på kjærligheten»?

Tenkte at «Jakten på kjærligheten» vil være er en effektiv måte å finne riktig mann på.

Hvem er du på jakt etter?

Jeg ønsker å dele livet med. En sjelevenn, kompanjong, elsker og bestevenn.

Hva må en kjæreste ha?

Han bør være voksen og reflektert, samtidig eventyrlysten og full av liv, med gnistrende øyne og kjærlighet til livet og menneskene. Han kan godt ha vært ute en vinternatt før, ha landet og funnet seg selv, vite hva han vil ha ut av resten av livet og tørre å satse på det. Jeg ser etter en mann som er på samme bølgelengde som meg mentalt, slik at vi kan diskutere store og små ting på en god og konstruktiv måte. Hvis dette er på plass blir alt annet bagateller. Han kan ha barn fra før eller ikke, være 30, 40 eller 50, være mer eller mindre handy. Han bør ha jobb ved siden av, og se på gården som en herlig plass å bo, et pusterom i en hektisk hverdag. Siden vi har jaktrett på gården og ingen av oss jakter, så er det veldig positivt om mannen har interesse for det.

Hva er dine drømmer for fremtiden?

Jeg har allerede alt jeg noensinne har ønsket meg, så min plan er å nyte det etter beste evne, og helst av alt dele dette herlige livet med noen jeg respekterer, holder av, og elsker.

535549

Wenche (Foto: Monica Strømdahl )
Wenche (Foto: Monica Strømdahl )
Wenche (Foto: Monica Strømdahl )
Wenche (Foto: Monica Strømdahl )
Wenche (Foto: Monica Strømdahl )
Wenche (Foto: Monica Strømdahl )
_MG_1858 (Foto: Monica Strømdahl )
_MG_1858 (Foto: Monica Strømdahl )
_MG_1864 (Foto: Monica Strømdahl )
_MG_1864 (Foto: Monica Strømdahl )
_MG_2220 (Foto: Monica Strømdahl )
_MG_2220 (Foto: Monica Strømdahl )
wenche1 (Foto: Monica Strømdahl )
wenche1 (Foto: Monica Strømdahl )
162 (Foto: Tore Waskaas)
162 (Foto: Tore Waskaas)